Wpis z mikrobloga

Boże jak cudownie wstać wypoczętym bez suchości w ustach, bólu głowy i stu pytań w głowie "co ja wczoraj o-------m?" Półtora roku wolności od tego gówna : ))))))))
#alkoholizm
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja tez juz półtora roku !
Co prawda nigdy bardzo duso nie pilem, a od kiedy znaleźli mi arytmie postanowiłem i tak sukcesywnie zmniejszać te ilość az półtora roku temu powiedzialem w końcu "walic to".
Naprawde czuje sie o wiele lepiej a dzieki temu ze nie pale nie pije jem zdrowo i nie biorę żadnych gówien to coraz bardziej odczuwam moja przewage finansowa nad ludźmi z mojego rocznika których nie stać na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@xdrcftvgy: a ja sie wczoraj elegancko n-------m jak ksieciunio, nie pamietam troche ale nic nie o-------m grzecznie spac o 23 a dzisiaj juz sie uratowalem woda i piekna pogoda sobie odpoczywam.
  • Odpowiedz
@xdrcftvgy gratuluję Mireczku, człowiek wypoczęty to człowiek szczęśliwy :). Moje zdanie jest takie, że jak umiesz zachować umiar i być asertywnym, to nie musisz sobie niczego odmawiać i liczyć "ostatnie dni od". Jedno - dwa piwka, bonio (oczywiście na wakacjach) i na kolejny dzień wstajesz jak nowonarodzony, na dodatek wczoraj super się bawiłeś i nie zrobiłeś nic głupiego.

Ludziom, którym niewiele potrzeba żeby "popłynąć", to rzeczywiście lepiej działać zero-jedynkowo.
  • Odpowiedz