@peszmerd: powiększają. Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.
Musze pochwalić Pana Wiesia i firmę Hermes. Nie wiem czy inne firmy tez to praktykuja ale Wiesio zrobil zdjecie i eyslal mi na meila gdzir zostawil paczke. Fajna sprawa. No i plus ze chcialo mu sie iac na góre. Royal mail to jebnie paczke na dole i heja...
. Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.
@Hrjk: Jak u siebie w firmie postanowiłem, że mamy używać do kontaktu swoich facjat, jakiejś "wiedzy o człowieku" i dodawać do paczek kto obsługuje zamówienie. To naprawdę ludzie stali się zdecydowanie milsi i ogólnie załatwianie problemów stało się proste.
Bardziej to wygląda teraz "nie chcę Panu/Pani robić
Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.
@Hrjk: No widzisz i taki kurier teraz prawdopodobnie jest zmuszony do podawania swojego imienia, zdjęcia i opisu. A może on chce tylko poroznosić paczki? Mnie by się to nie podobało.
Testujemy jedzenie w maskach, żeby nikt ze znajomych nas nie rozpoznał 🎭🍔 Założyłyśmy z kumpelą kanał, na którym bezlitośnie i w 100% szczerze testujemy jedzenie oraz nowości z marketów. Żeby oceny były w pełni obiektywne (i żeby nikt w pracy nas nie rozpoznał), robimy to w maskach! Na kanale znajdzieciem.in. testy pizzy polecanej przez Książulo, dań Gessler z Żabki czy viralowych napojów. Wpadajcie, zobaczcie sami i wybierzcie materiał, który najbardziej Was ciekawi:
Komentarz usunięty przez moderatora
@Hrjk: Jak u siebie w firmie postanowiłem, że mamy używać do kontaktu swoich facjat, jakiejś "wiedzy o człowieku" i dodawać do paczek kto obsługuje zamówienie. To naprawdę ludzie stali się zdecydowanie milsi i ogólnie załatwianie problemów stało się proste.
Bardziej to wygląda teraz "nie chcę Panu/Pani robić
@Hrjk: No widzisz i taki kurier teraz prawdopodobnie jest zmuszony do podawania swojego imienia, zdjęcia i opisu. A może on chce tylko poroznosić paczki? Mnie by się to nie podobało.