johnmorra
johnmorra
xD
#uk
81
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Hrjk
@peszmerd: powiększają. Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.
845
p.....d
p.....d
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
195
Ag90
@johnmorra Pozdro dla Wiesia ;P
45
johnmorra
johnmorra
Musze pochwalić Pana Wiesia i firmę Hermes. Nie wiem czy inne firmy tez to praktykuja ale Wiesio zrobil zdjecie i eyslal mi na meila gdzir zostawil paczke. Fajna sprawa. No i plus ze chcialo mu sie iac na góre. Royal mail to jebnie paczke na dole i heja...
38
onpanopticon
onpanopticon
. Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.

@Hrjk: Jak u siebie w firmie postanowiłem, że mamy używać do kontaktu swoich facjat, jakiejś "wiedzy o człowieku" i dodawać do paczek kto obsługuje zamówienie. To naprawdę ludzie stali się zdecydowanie milsi i ogólnie załatwianie problemów stało się proste.

Bardziej to wygląda teraz "nie chcę Panu/Pani robić
35
johnmorra
johnmorra
@A-10_Warthog: nic, sympatycznie :D
26
p.....d
p.....d
@Hrjk: nikt nke daje j-----a o to czy wiesiek w wolnym czasie gra w kosza czy trzpie do hentai. Wiesiek ma dostarczyc poprawnie paczke i tyle.
13
Halbr
Bo nagle kurier to nie robot, tylko człowiek taki jak Ty. Prosty zabieg, ale jakże potrzebny w dzisiejszym anonimowym i egocentrycznym świecie.

@Hrjk: No widzisz i taki kurier teraz prawdopodobnie jest zmuszony do podawania swojego imienia, zdjęcia i opisu. A może on chce tylko poroznosić paczki? Mnie by się to nie podobało.
9
wojtoo
wojtoo
@silentpl: sweet dreams chinese takie z zieloną podeszwą #pdk
9
silentpl
@johnmorra: najs :) stanik na beniza
3
SpasticInk
@johnmorra: kurierzy to największy rak, tylko paczkomaty 24h i możesz odebrać paczkę kiedy to ty masz czas i ochotę, a nie czekać w domu jak debil
3
P.....o
P.....o
@peszmerd: Też hejtuje s-------i, to samo mam w pracy. P--------e przedszkole koedukacyjne z tego robią. Jak dzieci normalnie.
2
l.....2
l.....2
@peszmerd: nie mierz innych swoją miarą, to że ty jesteś zgorzkniałym dziadem z warszawskiego korpolandu, to nie znaczy że inni są
2
johnmorra
johnmorra
1