Aktywne Wpisy

ihatepink +16
Szukam swojego pierwszego mieszkania. Do tej pory stać mnie było na wynajem, nawet w dość dobrych lokalizacjach, ale już 30+ wjechało i wypadałoby coś kupić właśnego (dotychczas jednak bałam się kredytu, że nie dźwignę, że mnie zwolnią - impostor syndrom który ni *uja nie pomaga w takich decyzjach).
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale
Ale dorosłam do tego wreszcie i ᕙ(^ . ^)ᕗ
I jaka ja byłam naiwna. Mieszkania 60m2, w odległości 5-9km od ścisłego centrum, ale

BlackpillMonster +144

A niby 10k bosaka takie śmieszne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@djtartini1: W którym miejscu zachodzi przestępstwo? Partia nie może przelać kasy innej partii, natomiast członkowie danej partii już tak, no i właśnie z tego prawa skorzystali. Limitów wpłat także nie przekroczyli, więc nie wiem o co cho. Tak, formalnie było to wynagrodzenie, zgodne z prawą z resztą, natomiast to, że oni na tym realnie się nie wzbogacili to inna kwestia i wypominanie akurat
@GoddamnElectric: Przekroczyli limit wpłat jednej osoby jak i partii na kampanię prezydencką (nie innej partii) - w tym przypadku kampanię Biedornia. Gwoli ścisłości wcześniej tak robił m.in. Korwin i pewnie jeszcze ktoś i uważam, że sprawa jest troche wydumana, choć to z mocy prawa przestępstwo