Wpis z mikrobloga

@Cthulu23: no cóż, nie da się nie przyznać racji, że poglądy na homoseksualizm są faktycznie mało naukowe, natomiast trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie, co jest ważniejsze w tym momencie dla państwa - poglądy gospodarcze czy te wymienione w pierwszym akapicie.

Swoją drogą nic takiego u siebie na fb nie widziałam, za to bardzo rzucało się w oczy poparcie dla Hołowni ze strony zarówno kobiet, jak i mężczyzn, właśnie na tym
  • Odpowiedz
W sumie to głosowałam na konfederacje i na Bosaka, nawet przez moment nie poczułam, ze jestem przez nich absolutnie nieszanowana ze względu na płeć czy ze łamane sa jakiekolwiek moje prawa xd
  • Odpowiedz
@Goeff: ludzie doszukują sie rasizmu tam gdzie go nie ma, wczoraj jedna ytberka wrzucila film gdzie przez 0.5 sekundy ma cala czarna twarz, co nawiązywało do jej wcześniejszych słów i laski sie prawie tam nie posraly bo RaSiZm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@OstatniZnak no skoro to deal breaker to powinna sobie znaleźć innego. proste. gdyby moja dziewczyna głosowała na konfederację, to by przestała być moją dziewczyną.
  • Odpowiedz
Dziewczyna ma za źle chłopakowi że głosuje na prezydenta który nie szanuje kobiet XD

@OstatniZnak: Środowisko narodowe nie szanuje kobiet? Weź wyjdź z piwnicy i idź sobie na byle jakie spotkanie z takim np. Bosakiem. Wtedy zobaczysz, jak kobiety są tam szanowane.

Jeszcze sapiesz, że niby jestem nienormalny xD.
  • Odpowiedz