Wpis z mikrobloga

@otootooto: dla mnie najlepszy serial netfliksa pod każdym względem jak i ogólnie raczej najlepszy serial jaki widziałem. Rozumiem, ze fabularnie moze nie wszystkim sie podobać, ale realizacyjnej mistrzostwo. Wszystkie 3 sezonu trzymają poziom, bardzo dobry storytelling historia opowiadana jest nie tylko emocjami i głosem aktorów, ale tez obrazem. Praca kamery raczej statyczna, ale ujęcia na baaardzo wysokim poziomie to samo można powiedzieć o postprodukcji. Spójna historia z góry zaplanowana na trylogie
@otootooto: Super serial jedyny minus jesli sie za bardzo nie skupisz na ogladaniu na poczatku to pozniej kminisz kto jest kim i o co chodzi w trzecim sezonie szczególnie xd
@Toszeron: Wg mnie za bardzo zaczeli komplikowac fabule i juz na poczatku drugiego sezonu ciezko sie go ogladalo. Rozczarowujace bylo tez podejscie ze kazdy z bohaterow mial po kolei poswiecony odcinek na to aby mogl sie wtajemniczyc w "podroze w czasie"... Domyslam sie ze pewnie chciali stworzyc z tego jakas logiczna ukladanke ale jednak bylo to na tyle nudne i meczace, ze stwierdzilem ze przeskocze sobie do ostatniego odcinka i zobacze