Aktywne Wpisy
heksengerg +141
cyconiusz +100
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
#wybory #polityka
Komentarz usunięty przez autora
Ja poruszyłem temat tego, że wzrost opłat za wywóz odpadów komunalnych w gminach jest w minimalnym stopniu zależny od władz danej jednostki samorządu terytorialnego, gdyż wynika przede wszystkim z nowelizacji ustawy o zachowaniu porządku w gminach.
Zamiast podać mi jakieś argumenty na obalenie tej tezy, wyskakujesz z jakimiś smutnymi bajkami o złych Niemcach i chlip chlip powrocie do p*lski xD
No niekoniecznie, co pokazują inne miasta i miejscowości. Prezydent po pierwsze powinien nie przeszkadzać, a to Trzaskowski robi bardzo dobrze. Ogromne inwestycje w infrastrukturę i biznes. Buduje się od groma, miejsc pracy
2. Dalej uważam, że jak nie mieszkasz w Warszawie to