Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +51
Zmieniłem w tamtym roku. Zarabiam 19k brutto z hakiem i ogólnie wypłata co miesiąc była w miarę stabilna. Wychodziło 13k netto. Dzisiaj dostałem wypłatę o 3500 zł mniejszą. To dość sporo. Zapytałem się HRów o co chodzi i odpisali mi, że przekroczyłem próg podatkowy i pobierają mi zaliczkę na podatek w wysokości 32%.
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat
Oni to już będą pobierali do końca roku? Ja odzyskam jakoś te pieniądze?
#programowanie #korposwiat

wykop +62
Nowość - obserwowanie dyskusji na Wykopie (ツ)
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
Od teraz możecie obserwować konkretne dyskusje i otrzymywać powiadomienia o nowych komentarzach w wybranych przez siebie wątkach. Dzięki temu zawsze będziecie na bieżąco i nigdy nie przegapicie interesujących Was rozmów!
Obserwowanie dyskusji jest proste i dostępne bezpośrednio z poziomu każdej dyskusji, zarówno w znaleziskach, jak i przy wpisach. Wystarczy jedno kliknięcie, aby otrzymywać powiadomienia o wszystkich nowych komentarzach w wątku. Powiadomienia wyświetlimy na górnej belce serwisu, tak aby zawsze były pod ręką, widoczne od razu po zalogowaniu. Wszystkie swoje obserwowane dyskusje możecie łatwo przeglądać w zakładce Obserwowane - to miejsce, gdzie znajdziecie wszystkie śledzone przez Was wątki w jednym miejscu, co ułatwia śledzenie i uczestniczenie w obserwowanych rozmowach.
Domyślne
źródło: Dyskusje
Pobierz

#wybory #polityka
Za to Trzaskowki kontynuje politykę HGW. Poszedł przetarg na tramwaj do Wilanowa, na nowe wagony metra, PKP PLK od Metra Warszawskiego mogłoby się uczyć jak się pilnuje wykonawców, załatwili temat użytkowania wieczystego, kontynują projekty ożywiania Bulwarów Wiślanych, darmowych żłobków i przejazdów dzieci szkolnych. Itd itp
Trzaskowski ma inne winy na sumieniu, ale nie będę o tym pisał, bo suma sumarum jest na + i wolałbym by wygrał wybory.
Co do palet to musialbym się zagłębić w temat. Z tym że wszystkie publiczne inwestycje są drogie. To nie paleta do twojego ogrodu ze liczysz cenę z Ikei i flaszka da Staśka żeby poskładał. Katastrofa śmieciowa to efekt rządowych zmian. Inwestycje jak CPK kalkuluje się ekonomicznie a nie
Długopis vs nieudacznik. Tak mniej więcej wygląda dyskusja tutaj.
Prezydent to marionetka. Służy do tego, żeby klepać lub blokować ustawy - w zależności który wygra.
Tu już można przestać czytać. Ceny za wywóz śmieci to w 95% efekt nowelizacji ustawy o utrzymaniu czystości w gminach i ostatecznym #!$%@? rynku gospodarki odpadami komunalnymi przez PiS.
Dwojka dzieci, golf 4 ,mieszkanie 250 tys zł 60m2, publiczny żłobek i szkoła. Wakacje nad Soliną
Rodzina w Warszawie głosująca za demokracją i likwidacją 500 plus Mąż, żona, 17 tys zł. Dochodu, drugi próg podatkowy, 1200 żłobek, mieszkanie 68 m2 760 tys zł, Volvo, wakacje w Tajlandii.
Perspektywa panowie, perspektywa....
Zakochali sie, mimo ze sa gwalceni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komendant ktorej szczujni wygenerowal taki komunikat?