Aktywne Wpisy

JAuStURYErSE +52
Dlaczego oni zawsze suszą gdzieś poza zabudowaniami, gdzie nie ma ludzi, chodniki odseparowane od jezdni, bezpieczna droga i jeszcze się tym oficjalnie chwalą (foto z FB Komenda Miejska Policji w Suwałkach)? Widzieliście kiedyś żeby suszyli w centrum miasta, przy szkole albo przy niebezpiecznym przejściu dla pieszych? Dlaczego, zamiast postawić fotoradar, policjant musi robić za stojak dla suszarki?
#polskiedrogi #policja
#polskiedrogi #policja
źródło: bagieta
Pobierz
korbixon +23
źródło: temp_file2001827243584201500
Pobierz

źródło: comment_1593277844ifXTRt0S0PyEyrXUlLsNwI.jpg
Pobierz@ChadimusPrzegrywus
@thexDguy
@WaveCreator
@Morritz
Przecież jedyny plus vima to ten że jest defaultowo w wielu distro XD
Po postawieniu distro pierwsze co to nano wrzucam, przynajmniej się ludzko obsługuje
Ciekawi mnie jak oni debuggują seg faulty na podstawie core dumpów od klientów
@buntuubuntu: w którym potem nie masz nawet połowy rzeczy które są od strzału dostępne w dowolnym IDE dedykowanym do danego języka.
W środowisku C/C++ jest wielu takich "konsolowych" magików, jeszcze nie widziałem nigdy żadnego, który by pisał i poruszał się po kodzie tak swobodnie jak ja w CLionie/QtCreatorze. Autouzupełnianie składni działa kulawo, analiza statyczna którą ja mam za darmo w CLionie
Tylko maja troche inna organizacje hierarchii
oczywiście pod wpisem standardowo wysrywy nanowców, którym się nie chciało nauczyć vima, który wcale nie jest taki trudny, a jest znacznie wygodniejszy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)