Wpis z mikrobloga

• 32
Dla mnie rozwleczony gniat. Było kilka fajnych pomysłów, ale większość to typowe , serialowe zatkaj dziure.
  • Odpowiedz
@trzeci ja tez juz sie nie moge doczekać. Obejrzałem sobie powtórkowo 2 sezony i z kazdym odcinkiem coraz bardziej nie moglem sie doczekac kolejnego ()
  • Odpowiedz
@H13D: Ale malkontencisz. Serial jest przemyslany od A do Z i naprawdę, trudno mu cokolwiek zarzucić jeżeli chodzi o błędy w fabule. Widać wielką wagę przyłożoną do spójności scenariusza i to jest fakt. W sytuacji więc gdy mówisz o kilku fajnych pomysłach na początku, wydaje mi się, że serial zwyczajnie Tobie nie podszedł. Nie. A obiektywnie jest ponadprzeciętnie bardzo dopracowany i... subiektywnie ciekawy. joł.
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: to Ci coś zepsuję - wiesz, że aktor grający glównego bohatera - o ile.można powoedzieć, że ten serial takiego ma - ten blondyn w żółtej kórtce, zagrał w międzyczasie geja w filmie.

Także sorry, ale musisz bojkotować serial...
  • Odpowiedz
  • 0
@Widzet Przepraszam, że nie ciągnę laski byle któremu serialowi. O wiele bardziej ciekawiej mnie filmy, ale potrafię docenić ciekawy serial.
Niestety większość obecnych seriali jest napisana w ten sposób, by szargać emocjami niewprawionego widza. Wielu serialą się udaje poprzez sprytne zabiegi typu "patrz widzu,- ten bohater jest w tarapatach, a przecież tobie na nim bardzo zależy!". Dark ma kilka fajnych pomysłów, lecz jest niepotrzebnie rozwleczony i wrzucone jest w niego wiele
  • Odpowiedz
to Ci coś zepsuję - wiesz, że aktor grający glównego bohatera - o ile.można powoedzieć, że ten serial takiego ma - ten blondyn w żółtej kórtce, zagrał w międzyczasie geja w filmie.

Także sorry, ale musisz bojkotować serial...

@KrzaczekPl: Coś ci się chłopie w baniaku popierdzieliło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mam nic do homoseksualistów. Zawsze byli, sa i będą. Nie oceniam ludzi na podstawie tego
  • Odpowiedz
@KrzaczekPl: Nie jestem. A to, że nie podoba mi się cały ruch lgbt..no cóż. Nie oznacza to, że jestem homofobem. Rozumiem, że trafiłeś na mój wpis sprzed kilku godzin w temacie związanym z lgbt. Rozbawiło mnie to, bo osoby homoseksualne chcą normalności a okazuje się, że trzeba specjalnie dla nich tworzyć osobną kategorie filmów traktując ich jak nienormalnych czy ograniczonych intelektualnie podobnie gdy robi się kategorię z filmami dla dzieci.
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: heh, sam jestem gejem i to mi się też mega nie podoba, co ta banda kretynów z tymi flagami odpierdziela momentami, z drugiej strony wiem z czym walczą, bo sam cicho siedzę, a serio pewne sprawy potrafią zaboleć strasznie...

Tylko mnie życie nie rozpieszczało od początku, więc mnie to nie rusza.

Tak czy siak, nie jestem za rozwalaniem społeczeństwa, wolę żyć spokojnie, bo mamy tu dużo większe problemy, a
  • Odpowiedz
@KrzaczekPl: no niestety jest tak jak piszesz. To lgbt tylko jeszcze bardziej wzmaga nienawiść ludzi do osób homoseksualnych. Czasem tak się zastanawiam czy ten cały ruch nie został stworzony po to żeby właśnie tak się stało. Podobnie jak BLM czy inne ruchy w moim odczuciu ekstremistyczne. Jak zwykły człowiek na to patrzy to ja się czasem nie dziwię, że homofobia postępuje, rasizm, antysemityzm itd.
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: żebyś wiedział, to opłaceni ludzie, takie samo zdanie mam o tych trollach, co niby za pisem - wg. partia w opozycji im zapłaciła, żeby oni byli tak nachalni, że niby za Pisem, żebys Ty miał odczucia przeciwne
  • Odpowiedz
@KrzaczekPl: myśle, że tak właśnie jest. Problem polega teraz na tym, że wciska sie ludziom miłość do mniejszości, wypacza się pojęcie tolerancji, stwarza prawo, żeby ludziom usta zamknąć i nie mogli mowić że im sie cos nie podoba, ale to ma krótkie nogi. Pierwszy lepszy konflikt ja wojna i nienawiść ludzi skieruje się przeciw tym mniejszościom a wtedy nie będzie już żadnych hamulców u niektórych.
  • Odpowiedz
@asdfghjkl: taka prawda. A u cierpię na tym ja, człowiek, który jest szczęśliwy, że właśnie sobie truskaweczki świeże kupil i z--------a jak kazdy. Jak i Ty na konflikcie byś ucierpiał, a nie Ci, to co rozdmuchują, bo oni pierwsi s-------ą jak by mialo do wojny dojść...
  • Odpowiedz