Wpis z mikrobloga

Śmieszy mnie jak sie sracie o to jak #f1 dba o public relations, jednocześnie pisząc, że "mi tylko zależy na oglądaniu wyścigów, a oni w to wplatają politykę"

Say that again, but slowly... ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rysiowatyy: a nie może to wkurzać że wpierd..jsie z tą ideologia wszędzie. To wyścigi i niech w ich socjal mediach będzie o wyścigach. I szkoda ze cie to śmieszy ...
  • Odpowiedz
@MaxVerstapen: był już system który mówił obywatelom co ma robić i co ma mu się podobać a z czego nie wolno się śmiać, to był komunizm i nic dobrego z tego nie wyszło.
  • Odpowiedz
Dodam tylko, że nie mówię tu o Hamiltonie, bo (pomijając fakt, że jego prywatny IG nie jest profilem stricte #f1) jego lewackie wysrywy i skrajność nawet mnie przeraża i śmieszy, ale po prostu

DOPÓKI nikt nie będzie robił faktycznych zmian na polach startowych albo w zespołach "w myśl społeczności" (np. więcej kolorowych kierowców) to bądźmy po prostu dla siebie mili. Tak, osobom LGBT te kilka flag na bolidach może
  • Odpowiedz
Ja jestem taki miły i się gejom czy wegetarianom na ich wydarzenia nie wpierd..lam z moją ideologią. I oczekuje tego samo. Szanujmy się to wiadomo ale nie róbmy z ze sportu propagandowej kur..y. to nie to miejsce, nie ta droga. Parę słów może przynieść psychiczne wsparcie ale F1 czy żużel to nie wizyta u psychologa na litość. Tu efekt jest **odwrotnytekst pochylony** bo dostaną parę mniej przyjemnych słów bo mieszają
  • Odpowiedz
@sEB-q:

Ja jestem taki miły i się gejom czy wegetarianom na ich wydarzenia nie wpierd..lam z moją ideologią. I oczekuje tego samo.

Czyli twierdzisz, że sport to wydarzenia dla heteroseksualistów? I kto tutaj wplata ideologie w sport...
  • Odpowiedz
DOPÓKI nikt nie będzie robił faktycznych zmian na polach startowych albo w zespołach "w myśl społeczności"

@Rysiowatyy: ale przecież już to zrobiono - zakazano obecności grid girls na co zresztą spora część modelek narzeka bo straciła przez tę decyzję intratną pracę
  • Odpowiedz