Aktywne Wpisy

Wardegas +469
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz
lipson +128
źródło: 20251219_114134
Pobierz

Say that again, but slowly... ( ͡º ͜ʖ͡º)
DOPÓKI nikt nie będzie robił faktycznych zmian na polach startowych albo w zespołach "w myśl społeczności" (np. więcej kolorowych kierowców) to bądźmy po prostu dla siebie mili. Tak, osobom LGBT te kilka flag na bolidach może
źródło: comment_1592826595MW0dB2LZFTwphdazO4pqfw.jpg
PobierzCzyli twierdzisz, że sport to wydarzenia dla heteroseksualistów? I kto tutaj wplata ideologie w sport...
Komentarz usunięty przez autora
@Rysiowatyy: ale przecież już to zrobiono - zakazano obecności grid girls na co zresztą spora część modelek narzeka bo straciła przez tę decyzję intratną pracę