Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78

W ostatnich dniach chyba ze 40 osób pytało mnie czy na Top Garze pojawi się film poświęcony #czosndog więc piszę moją odpowiedź tutaj

TAK będzie odcinek Top Gara poświęcony #czosndog

Wiele świetnych dań powstało dlatego, że ktoś coś upuścił, zbyt cienko pokroił, postanowił usmażyć coś czego nigdy się nie smażyło czy dlatego, że akurat kończył mu się termin przydatności do spożycia sera i parówek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Teraz jestem w Chorwacji i tutaj chyba nie ma bagietek czosnkowych (pewnie wszystko poszło na eksport do Polski przed moim przyjazdem). Planuje tu nagrać coś bałkańskiego na tyle na ile warunki pozwolą, ale jak wrócę to ogarnę nagranie czosndoga :)

Pozdrawiam,
MG78

Kto jeszcze nie subskrybuje to zapraszam do subskrybowania Top Gara: www.youtube.com/TopGar
Kto jeszcze nie obseruje tagu to zapraszam do obserwowania: #kuchniamg78

Na zdjęciu #czosndog autorstwa @NiePrzekladajTegoNaJutro
MG78 - #kuchniamg78 

W ostatnich dniach chyba ze 40 osób pytało mnie czy na Top Ga...

źródło: comment_1592721152LfqLmUy0oAf8BzBqCJpY50.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: Sorka, ale się przywalę. Tu ta potrawa ma parę dni a ty chcesz nagrać o tym odcinek? to nie jakieś danie z danego państwa czy coś podobnego, nagle powiesz, że trzeba dodać tego, albo tego zrobić to tak a tak, by było zajebiste. Proszę cię nie rób z siebie debila.
  • Odpowiedz
@ZmiksowanaFretka: Nie o to chodzi widziałem, jego wiele filmików i zawsze była to jakiś nawiązanie do danego państwa jaka krótka historia, jak to zrobić jakie dodatki. Tak samo będzie ok jak powie daj prażoną cebulke, nie daj prażonej cebulki, tyle sera takiego a takiego by było jak z "Włoch" , może pomidorek obok parówki. To będzie klapa, nie to samo, dlatego jestem za tym by tego nie robił.
  • Odpowiedz
@dendi9: No właśnie wbrew pozorom tutaj można nawiązać do bardzo wielu dań i przypadkowej historii ich powstania i taki mam zamiar :)
@ZmiksowanaFretka: Liczba składników nie jest determinantem tego czy przepis jest dobry czy nie.
@Pienio69: Nie pomyślałem, a teraz mam do najbliższego Lidla z 60 km, w Plodine nie było.
  • Odpowiedz