Aktywne Wpisy

petugh +1173
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Partacze +106
I kto tu jest niby głupi my czy sebcel? Sobotni wieczór a ja siedzę i od półgodziny słucham tego szaleństwa, myślę że wszyscy zostajemy zrobieni w bambuko metodą contrawise, a Pan Sebastian z ukradzionego czasu buduje imperium #sebcel

#polityka #neuropa #4konserwy #konfederacja #bekazsocjalistow
źródło: comment_1592551581FvGQ0JaZuOn0hxzHNK858P.jpg
Pobierz@shoananas: waloryzacja nie jest potrzebna, chyba że w dół xD. 500+ zaczęło się z wysokiego pułapu w porównaniu do podobnych świadczeń w innych państwach UE. I trzeba pogodzić się z tym, że 500+ zostanie, a to czego się można się "maksymalnie" spodziewać to jakieś kryteria dochodowe etc.
@yeron: To są grosze lub rzeczy bezkosztowe (nie ma składek nie ma emerytur) względem tego co oferuje innym grupom
@yeron:
Wprawdzie jestem przeciwnikiem socjalu ale obiektywnie patrząc to te 500 zł to jest nic i było nic w momencie wprowadzenia. Przecież to są raptem jedne większe zakupy na tydzień dla rodziny.
Polecam też: https://www.facebook.com/KulturaLiberalna/videos/704699413646828 Bartosz Marczuk, "minister od 500+" negatywnie wypowiada się na temat waloryzacji i zgadza się, że 500+ było wysokie w porównaniu z innymi krajami*
* jeśli dobrze pamiętam, bo ten wątek na pewno był poruszany
źródło: comment_1592554380k9oPm7bWQRIeSRiicMJr2i.jpg
PobierzNiech ginie!
@chanelzeg: widocznie tak ocenili wykopków jego sztabowcy, pewnie poczytali o aferze zbożowej( ͡° ͜ʖ ͡°)