Wpis z mikrobloga

@EissIckedouw sorry ale obecnie pielęgniarka jesy po 5 letnich studiach, z tytulem mgr, specjalizacjami i wieloma kursami ukończonymi. Uwazasz ze to niewykształcone osoby, które w szkole sie nie uczyły? :O
  • Odpowiedz
@Uapaczczcz nie maszxpojecis o czym piszesz ale już Ci tłumaczę imbecylu jeśli w naszym kraju powstanie elektrownia atomowa trzeba jej zapewnić składowisko odpadów radioaktywnych a ten system działa tak że można na niej składowac odpady z innych krajów posiadających Atom-a wiesz co się stanie w tedy za to są grube pieniążki do wzięcia.Do nad wxportuue się śmieci z całego świata już teraz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@UczesanyPedryl: to nie jest takie proste, by decydując się na studia lub generalnie kierunek zawodowy sprawdzić ile się średnio zarabia, popytać w rodzinie, znajomych! Łatwiej jest wybrać kierunek, spędzić na nim 5 lat, pójść do pracy i narzekać dopiero wtedy!
  • Odpowiedz
@boguchstein jeśli wszyscy by tak jak ty patrzyli to chyba weterynarze by ci robili zastrzyki :D bo przecież pieski takie fajne, a ludzie beee. Są jeszcze ludzie, którzy mają jakąś pasję do swojego przyszłego zawodu, ale sama pasja człowiek nie żyje, za cow musi jesc. Wydaje mi sie to dziwne, że zamiast bronić zarobków medyków, wy najeżdżacie. Przecież kiedyś na pewno będzie potrzebowali pomocy któregoś z nas :)
  • Odpowiedz
@Natalia-_-: Nic się nie stało, w sumie to w życiu by mi nie przyszło do głowy szkalować pielęgniarki bo wiem jaka ta praca jest ciężka, ile rzeczy trzeba znać i trzeba się było nauczyć żeby taką pielęgniarką zostać i jak ważna jest dla całego społeczeństwa.
Zupełne przeciwieństwo takiego górnika z którego nie ma pożytku i potrafi tylko machać kilofem, co byle ułomek po zawodówie potrafi :D
  • Odpowiedz
@filiprock:

Nie znam lekarza który by nie narzekał na nieróbstwo pielęgniarek i nie nazywałby ich zakałą polskiej służby zdrowia.

Z ich obserwacji wynika, że wszyscy inni dookoła pracują. Lekarze i zwłaszcza personel pomocniczy, tylko pielęgniarki z wiecznie roszczeniową postawą starają się uchylać od obowiązków. A wspierają je w tym wszyscy dookoła którzy podniecają się ich doniosłą rola i je gloryfikują.

Wy też zejdźcie na ziemię.
  • Odpowiedz