Aktywne Wpisy
Metodzik +2272
Tak jak w poprzednim roku, tworzę nową listę do wołania w znaleziskach o darmowych grach od EPIC.
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
=======================================================================================================
🎮 Nowa lista wołania o darmowych grach od EPIC w 2025! 🎮
Chcesz być na bieżąco z darmowymi grami na #epic i nigdy nie przegapić nowej oferty?
d601 +96
Co widzicie na tym zdjęciu? Ja na początku nie zauważyłem ale ciekawie to wyszło
#zdjecie #fotografia #lodz
#zdjecie #fotografia #lodz
Źródło: https://data.worldbank.org/indicator/SH.XPD.CHEX.GD.ZS?end=2022&most_recent_value_desc=false&start=2000&view=chart
#medycyna #lekarz #polska #bekaztuska #bekazpo #gospodarka #polska #zdrowie
@frutson: Gdzie to wyczytałeś?
@StdPtr: a PKB Niemiec to 4456 miliardów dolarów i wydają z tego 12,6% na ochrone zdrowia. Nie rozumiem co
@Bipolar-: xD
Zanotuj sobie proszę, że PKB całego świata to około 100 bilionów dolarów.
@Bipolar-:
Co za bzdura.
To tak jakbyś napisał że w Sudanie wydają dużo więcej % na jedzenie i dlatego powinniśmy
Jest różnica między rozsądnym doinwestowaniem a dorzucaniem kasy do pieca nie powodującym jakiejkolwiek poprawy, a nawet szkodzącym.
@frutson: Tego co zacytowałem. Nic tam nie ma o dokładnie tym;
Że też trzeba palcem pokazywać i zamieszczać obrazki, aby wyjaśnić, że cytowanie czyjejś wypowiedzi oznacza odniesienie się do jej zawartości.
Komentarz usunięty przez moderatora
itd itp etc