Aktywne Wpisy
Krolowa_Nauk +372
Masakra, staram się śledzić wszystkie wpisy odnośnie obecnej sytuacji powodziowej, ale przekopywanie się przez te durne heheszki to jakiś koszmar. Co drugi wpis to jakieś szurstwo albo nabijanie się z tragedii "bo mnie to nie dotyczy i nie mój problem". Ludzie potopili swoje i tak już niewielkie zasoby empatii czy o co chodzi? Przykre bardzo...
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
Wszystkim, których dotknęła ta tragedia bardzo współczuję i mam nadzieję, że jak najszybciej uda się opanować sytuację
lakukaracza_ +94
#powodz Serce pęka
@przeciwko78 pracuje w ten branży więc proszę skacz
@MietekSmietana: To zupełnie jak górnicy. Dodajmy jeszcze że w czasach atomu, fotowoltaniki itp praca górnika potrzebna jest jak dupie czyrak xD
Gdzie mam skakać i dlaczego?
@MietekSmietana: siłą do tej kopalni zaciągnęli? Jak ja uwielbiam to p---------e o dziejowej misji i byciu drugim Jezusem zbawicielem. Trzeba było iść do biura przekładać papierki i pić kawę.
Przecież górnicy mają większe lajty.
@MietekSmietana: bo w przeciwieństwie do górników do których dopłacamy grube miliardy od lat żeby mogli narzekać jak im ciężko pielęgniarki robią potrzebną robotę? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.forbes.pl/gospodarka/ile-doplacamy-do-gornictwa/sftjl1v
średnio 8,5 mld zł rocznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)