Wpis z mikrobloga

• 0
A propo, poleci ktoś niezłą kołdrę syntetyczną antyalergiczna? Bo zdaje sie ze mam tez problem z alergią
  • Odpowiedz
@Precypitat: kolega twierdzi, że ozonator też daje radę na roztocza. Możesz jakiegoś linka do sklepu z takimi kołdrami podrzucić cobym wiedział czego dokładnie szukać, tx.
  • Odpowiedz
@all_my_friends_are_dead: czasem bywa tak, że wnętrze nosa jest bardzo wysuszone przez warunki, w jakich żyjemy, przez co oddycha się dużo ciężej, co lubi też prowadzić do kolejnych infekcji gardła. Pani laryngolog po obejrzeniu obu dziurek zaleciła mi Nozoil, którym psikam sobie przed spaniem - działa wybornie, a składniki tego są w pełni naturalne, bo to olej sezamowy, więc nie uzależniamy się jak w przypadku ksylometazoliny chociażby
  • Odpowiedz
@Penginsan No jak tak teraz się zastanawiam to może w sumie dochodzić do 10 dni. A pościel (poszewki) to 2-3 noce maksymalnie. Po prostu po dłuższym czasie nie czuje się komfortowo, tak samo jak bardzo często odkurzam samochód (w sumie co drugi dzień), a w innych dziedzinach do pedanta mi daleko.
  • Odpowiedz
@all_my_friends_are_dead: całe życie myślałem, że jak się kładę to gile mi się zbierają do jednej dziurki i mi zatyka. Ostatnio byłem u laryngologa i okazało się, że mam krzywą przegrodę nosową, więc jedną dziurką powinno mi się gorzej oddychać. Sprawdziłem sobie i faktycznie tak jest, że jak zatkam prawą to lewą mi się gorzej oddycha. Najlepsze jest to, że przez taki okres czasu nie miałem świadomości o tym. Zauważyłem, że
  • Odpowiedz
No jak tak teraz się zastanawiam to może w sumie dochodzić do 10 dni. A pościel (poszewki) to 2-3 noce maksymalnie. Po prostu po dłuższym czasie nie czuje się komfortowo, tak samo jak bardzo często odkurzam samochód (w sumie co drugi dzień), a w innych dziedzinach do pedanta mi daleko.

@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: to się zastanów może nad wyzywaniem innych ludzi od świń, bo to ewidentnie ty jesteś tutaj zaburzony xD
  • Odpowiedz