Aktywne Wpisy

patryk_ekiert +244

Mamy w zespole nowego stażystę (od początku października). Jest on na 2 roku studiów - jest to więc jego pierwsza praca w zawodzie. Do tej pory:
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina
- Nie robi więcej niż ma na śmieciówce (odmawia mówiąc że nie należy to do jego obowiązków xD obowiązków stażysty)
- Przychodzi do pracy jakoś o ~8:05 a wychodzi ~15:55 xD
- Chodzi na fajka/obiad/kawę z prawdziwymi pracownikami
- Czasem widzę jak ogląda yt/fb xD
- Słyszałem jak przeklina

źródło: comment_1592360310VJnsQ29bspefUypHJzGzJE.jpg
PobierzPonadto gdy pierwszy raz zjadlem 6gramow Psylocibe Hawaiian nie bylem w stanie okreslic czy ja dalej istnieje
A po mojej najwoelszej dawce 17gramow hawaiianow w lutym zbieram sie do dzisiaj. Co tam bylo? Nie wiem ale "mozna bylo usiasc jednoczesnie na calym
Chciałabym podziękować za to cudo. Idealne, perfekcyjne i genialne w swej prostocie. Kocham je, mimo że z narkotykami mam bardzo niewiele wspólnego. Czy mogę prosić o oryginalna wersję prosto z dysku samego autora?
@CacyIsBack: To czemu powtarzasz te heroiczne dawki?
Nie wiem czy kiedykolwiek w zyciu odważe sie na cos takiego ponownie. Dlaczego to robiłem? Niesamowita ciekawość, w jaki sposób działają psychodeliki. Magia ich działania na heroicznych poziomach jest przerażająco prawdziwsza od tego świata. Chcąc nie chcąc doprawiać temu jakiejś filozofii istnienia życia czy świata, widać po drugiej stronie sens tego bezsensu wszystkiego.
Wywołanie śmierci EGO po niskiej dawce nie ma przełożenia na overdosing. Wtedy przezywamy symulację śmierci
Komentarz usunięty przez autora