Wpis z mikrobloga

@szzzzzz: uwielbiam to ze co jakis czas moj mem krazy tutaj, w dodatku co raz lepszy. Na poczatku byl z logiem jbzd, potem ktos go ucial, potem na uciety znowu znaczek jbzdy i znow uciety

Ponadto gdy pierwszy raz zjadlem 6gramow Psylocibe Hawaiian nie bylem w stanie okreslic czy ja dalej istnieje

A po mojej najwoelszej dawce 17gramow hawaiianow w lutym zbieram sie do dzisiaj. Co tam bylo? Nie wiem ale "mozna bylo usiasc jednoczesnie na calym
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@CacyIsBack DROGI AUTORZE TEGO MEMA
Chciałabym podziękować za to cudo. Idealne, perfekcyjne i genialne w swej prostocie. Kocham je, mimo że z narkotykami mam bardzo niewiele wspólnego. Czy mogę prosić o oryginalna wersję prosto z dysku samego autora?
  • Odpowiedz
@Futsalista_cisowianka: powtarzałem*

Nie wiem czy kiedykolwiek w zyciu odważe sie na cos takiego ponownie. Dlaczego to robiłem? Niesamowita ciekawość, w jaki sposób działają psychodeliki. Magia ich działania na heroicznych poziomach jest przerażająco prawdziwsza od tego świata. Chcąc nie chcąc doprawiać temu jakiejś filozofii istnienia życia czy świata, widać po drugiej stronie sens tego bezsensu wszystkiego.

Wywołanie śmierci EGO po niskiej dawce nie ma przełożenia na overdosing. Wtedy przezywamy symulację śmierci
  • Odpowiedz