Aktywne Wpisy

HAMSKLOSS89 +16
#gielda #gielda tak sobie sprawdziłem i ETF na emerging markets zrobił w rok 40%, bez żadnej spiny, skakania po śmieciuchach, kombinowania czy co tam jeszcze wymyślicie. I wiem że ta sporą część jego wyniku to tsmc, Samsung i hynix ale właśnie dlatego że to ETF nie musisz ich znaleźć wcześnie, trzymać diamond hands itp po prostu co miesiąc sobie dokupujesz, a jak zmienia się koniunktura to przeskakujesz na

robert-kuzba +98
W dniu 25.06.2026 r. zmarł mój Ojciec.
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
Dziękuje ci Ojcze za wszystko czego mnie nauczyłeś, co mi dałeś i przekazałeś. Dziękuję za to, że wspierałeś mnie w osiąganiu celów, dziękuje, że nigdy we mnie nie zwątpiłeś. I dziękuje Ci za to, że byłeś jedyną osobą, której mogłem bezgranicznie zaufać.
Niech Bóg ma Cię w swojej opiece.
#zalesie #anonimowemirkowyznania
źródło: Tato Kazimierz Kuzba — kopia
Pobierz

źródło: comment_1592360310VJnsQ29bspefUypHJzGzJE.jpg
PobierzPonadto gdy pierwszy raz zjadlem 6gramow Psylocibe Hawaiian nie bylem w stanie okreslic czy ja dalej istnieje
A po mojej najwoelszej dawce 17gramow hawaiianow w lutym zbieram sie do dzisiaj. Co tam bylo? Nie wiem ale "mozna
@CacyIsBack: To czemu powtarzasz te heroiczne dawki?
Nie wiem czy kiedykolwiek w zyciu odważe sie na cos takiego ponownie. Dlaczego to robiłem? Niesamowita ciekawość, w jaki sposób działają psychodeliki. Magia ich działania na heroicznych poziomach jest przerażająco prawdziwsza od tego świata. Chcąc nie chcąc doprawiać temu jakiejś filozofii istnienia życia czy świata, widać po drugiej stronie sens tego bezsensu wszystkiego.
Wywołanie śmierci EGO po niskiej dawce nie ma przełożenia na overdosing. Wtedy przezywamy symulację śmierci
Komentarz usunięty przez autora