Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +139
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
JAuStURYErSE +136
Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: kebap
Pobierz

a jezeli uważasz że jest inaczej to proponuje eksperyment: jak zobaczysz jadącą "drogówke" to wjedź na lewy pas i nim cały czas jedź...jak nie nauka to finanse pozwola ci zrozumieć zasady.
Czytaj też ze zrozumieniem wyroki, na które się powołujesz i na przyszłość - nie baw się w prawnika jeśli się na tej dziedzinie nie znasz. Nie warto.
@WyslijNaPwUlubionegoMema: to nie jeździj lewym pasem
"Podstawową przesłanką odpowiedzialności cywilnej w rozpoznawanej sprawie jest wina posiadacza pojazdu marki V. (...) o nr rej. (...) M. S. za zaistnienie wypadku z dnia 5 maja 2008 roku, która ustalona została w oparciu o wiarygodny dowód z opinii biegłego specjalisty ds. rekonstrukcji wypadków T. D. (1), który w sposób logiczny wyjaśnił, że to M. S. naruszył
Miałbym to w dupie, ale ja też się poruszam po drogach i codziennie mijam takich ludzi tak myślących. Jak chociaż jeden z nich się nad sobą zastanowi i pomyśli "no tak, myliłem się" to już będzie sukces. XD
Miej jaja i przyznaj się do błędu albo nie kompromituj się już i zamilcz.
przeleciałem na szybkości Twoje wpisy i widze że generalnie jesteś ekspertem w każdej dziedzinie, i myśli twoje są nieomylne.. więc trudno z kims takim dyskutować - zwłaszcza z osobą która nie rozumie tekstu który czyta ale i tak wie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gościu, to jest w miarę prosty język, zaznaczyłem ci na co masz zwrócić uwagę, ale przeczytaj też w wolnej chwili całość. Dobrze ci to zrobi.
I zrozum, że wyprzedzanie na drodze jednojezdniowej i zajęcie pasa do ruchu przeciwnego to nie jest temat, o którym my tu rozmawiamy więc generalnie ten wyrok i tak do niego
do każdego wypisujesz żeby umiał sie przyznac do błędu ale sam tego zrobic nie potrafisz
Nie potrafisz także przeczytać wyroku sądu ze zrozumieniem więc zarzucasz komuś że przytacza zły wyrok..
No taki januszex studenciak, co mysli że oglądnie paru jutuberów i wie najlepiej....żal mi cie i tyle.