Aktywne Wpisy
Mucha_w_oku +13
Mucha_w_oku +83
#chwalesie #dzieci #rodzimowierstwo
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą
Zabawne jest to, młody (6 miesięcy) się obudził (nakarmiony po uszy, źle spał) i moja robi tam cuda a on dalej płacze i robi ambaras, dała go mi, wtuliłem go do klaty i zasnął spokojny (。◕‿‿◕。) testów DNA nie trzeba. Zajebiste uczucie, nikt nie może go uciszyć, tym bardziej się złości, a jak leży z tatą

Zdarzyło mi się napisać mały "magazyn" w php/mysql - dla użytkowników tabela towarów + szukanie,
dla admina dodaj/edytuj/usuń.
Niestety to co działało w php5 nie działa pod php7 - tutaj pytanie do speców od języków :
jak najszybciej/najrozsądniej przepisać (napisać od nowa?) coś takiego ?
Zaznaczam, że programistą nie jestem, po prostu ogarniam podstawy.
Komentarz usunięty przez moderatora
'witam nie działa mi auto vw polo co zrobić?'
mysql_? trzeba przepisać namysqlialbopdo, albo użyć https://github.com/dshafik/php7-mysql-shimale najlepiej włącz raportowanie błędów i poprawiaj po kolei.
error_reporting( E_ALL ); ini_set( 'display_errors', 1 ) ;powinno pokazać na ekranie co jest nie tak, oprócz
mysql_jeszcze odpadłoereg / eregi.