Aktywne Wpisy

Variv +487
#usa #polska
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.
Przeraża mnie jak dużo ludzi, w tym w Polsce nie widzi niczego złego w tym, że funkcjonariusz państwowy strzela do klęczącego obywatela. I to jeszcze strzela mu w plecy kiedy ten jest trzymamy i otoczony przez innych agentów.
Mój umysł nie może zrozumieć logiki, która prowadziłaby do stwierdzenia, że to jest poprawne zachowania państwa wobec obywatela.

Neocaridina +83
W 2009 roku premier Donald Tusk zapowiedział, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 11 lat – w 2020 roku. Po 16 latach od tego momentu rząd premiera Tuska zapowiada, że pierwsza polska elektrownia atomowa ruszy za 12 lat – w 2036 roku.
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
Do listopada 2024 roku nakłady na przygotowanie budowy pierwszej polskiej elektrowni jądrowej (spółki PGE EJ1 i Polskie Elektrownie Jądrowe) wyniosły blisko 2,54 mld zł
.
#ciekawostki #
źródło: Jest-nowa-umowa-z-Amerykanami-w-sprawie-atomu.-Premier-Tusk-tlumaczy-co-zmieniono
Pobierz

Zdarzyło mi się napisać mały "magazyn" w php/mysql - dla użytkowników tabela towarów + szukanie,
dla admina dodaj/edytuj/usuń.
Niestety to co działało w php5 nie działa pod php7 - tutaj pytanie do speców od języków :
jak najszybciej/najrozsądniej przepisać (napisać od nowa?) coś takiego ?
Zaznaczam, że programistą nie jestem, po prostu ogarniam podstawy.
Komentarz usunięty przez moderatora
'witam nie działa mi auto vw polo co zrobić?'
mysql_? trzeba przepisać namysqlialbopdo, albo użyć https://github.com/dshafik/php7-mysql-shimale najlepiej włącz raportowanie błędów i poprawiaj po kolei.
error_reporting( E_ALL ); ini_set( 'display_errors', 1 ) ;powinno pokazać na ekranie co jest nie tak, oprócz
mysql_jeszcze odpadłoereg / eregi.