Aktywne Wpisy

Wiecie, że lekarze z państwowego szpitala w Kaliszu zarabiają więcej niż szefowa Europejskiego Banku Centralnego czy szef Rezerwy Federalnej USA? xD 4 najlepiej opłacanych lekarzy w Kaliszu zarabia średnio po 2,5 mln zł rocznie (w sumie 10 mln zł), podczas gdy wynagrodzenie prezesa EBC wynosi 466 tys. euro (ok. 1,9 mln zł) rocznie, a pensja szefa FED to zaledwie 203 tys. dolarów (ok. 735 tys. zł) rocznie. Szefowie banków centralnych USA i
źródło: 52206
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Podziwiam go za ten opancerzony pojazd + to, że tak długo się z nim użerali. A wystarczyło mu pozwolić zbudować drogę dojazdową
@Scheftz: A jak rozwalał miasto to prawo tez było po jego stronie?
Jak zwykle to bywa to nie jest sytuacja jednoznaczna i obie strony dały ciała. Zadziwia mnie po prostu bezkrytyczne robienie z tego kolesia jakiegoś bohatera, czy wojownika o wolność podczas gdy jemu chodziło tylko i wyłącznie o pieniądze. Gdyby było inaczej to nie zgodziłby się najpierw na 250 000, a
@ciezka_rozkmina: Każdy wybiera sobie takich idoli jak chce. Ty wybrałeś fałszywy obraz człowiek jaki się zarysował w powszechnej świadomości na podstawie jedynie części faktów. Masz do tego prawo.
@ciezka_rozkmina: Dziwne jest dla mnie, że osoba nie mająca nic wspólnego z ideami liberitanizmu i niewiele wspólnego z walką z systemem (w końcu on się tylko mścił za to, że nie dostał tyle pieniędzy ile chciał) może stać się idolem dla osoby, dla której te wartości są tak ważne. No, ale jak już pisałem: Twoi idole, Twoja
@ciezka_rozkmina: Racja, sory. O libertarianizmie to nie był Twój wpis.