Wpis z mikrobloga

Siemano kj, w internecie jest nasrane poradników "jak poderwać dziewczyne" itp, sam chwilami sie łudziłem że jestem na poziomie by wspierać się takimi materiałami,że brakuje tylko pewności siebie, że może uda mi sie zainteresować sobą jakąś zagubioną życiowo szarą myszke, ale ja jestem 2 poziomy niżej. Jestem k---ą, nieporadną bezmyślną k---ą, mnie nawet przegryw @virginloser zdominował, był zażenowany, chyba urwie sie już nam kontakt. Jestem jak ten gruchot klejony taśmą izolacyjną co odpala gdzieś po 5 minutach, kto normalny kupiłby takiego grata? Ja jestem beznadziejny, kunegunda co nosi ten sam polar od 2011 roku i śmierdzi formaliną czeka na mój ruch. Presja społeczeństwa w takich wypadkach jest najczęściej zbyt silna i ludzie godzą sie na taki związek, zakładają rodziny i historia zatacza koło, kolejne wadliwe geny trafiają do obrotu, dwa minusy wcale nie dają plusu, dają koncentrat s----------a, trzeba dla dobra ludzkości dać s----------u umrzeć śmiercią naturalną a nie p-------ć takim głodnych kawałków o niskiej samoocenie i pewności siebie, trzeba powiedzieć "słuchaj stary, niestety jesteś s---------ą z pierwszej lepszej łapanki, trzymaj sie tam jako tako ale nie kombinuj, nie patrz na innych, żyj jak ci wygodnie bez porównywania sie, obyś umarł w miare bezboleśnie, z fartem"h-j w to czy go zaboli czy nie, musi to przełknąć i zrozumieć a nie oszukiwać sie że będzie normalnie
#przegryw
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach