Aktywne Wpisy

simpiara +278
Dla miłośników zwierzaków (albo i nie)
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).
Mam dziś dla Was 4 vouchery Allegro po 50 zł każdy. Nie ma tu żadnych promocji stron, refów ani innych kombinacji xD
Jak wziąć udział:
Zostaw plusa pod tym wpisem (żeby było wiadomo, że bierzesz udział).

solejukowski +8
Tak właściwie to jakie są takie konkretne i realne oczekiwania tej grupy antypsiarzy tutejszej? Jakbyście wysłali swojego wysłannika do premiera, to czego by od niego chciał?
#psiarze
#psiarze

źródło: comment_1591078317EtfxafEPxRdaL7YtReh1HW.jpg
Pobierzźródło: comment_1591102774H1nHqgUAaP0POMSXXKbp7G.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@cziastko Bo nie ma innego wytłumaczenia, które można udowodnić, niż to które napisałem.
Ale było badanie stwierdzające, że bieda=większa liczba przestępstw i patologii, oraz biedni biali i biedni czarni popełniają podobną liczbę przestępstw. A że czarni byli przez lata dyskryminowani, to do tej pory
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Turboknot ja myślę że pod tagami #usa #protest i podobnymi w ostatnich dniach zostało już podane wystarczająco dużo argumentów, ale widocznie potrzeba lat aby w mentalności typowego wykopka coś się zmienilo. Przykro mi, ale nie zamierzam Wam teraz tłumaczyć każdego szczegółu, bo musiałabym sie angażować w te dyskusje do końca świata. Jeśli byście się choć trochę zaglebili w temat to zrozumielibyscie czym są spowodowane nierówności