Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2374
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +480
źródło: 1000005415
Pobierz

Tak btw, czy uważacie brązowe oczy za mało atrakcyjne?
#pytanie #wykop #ankieta
mój kolor oczu to
@pierogu: W żadnym wypadku. A to czy dobrze wyglądają zależy od reszty wizerunku, kontrastów itd.
Komentarz usunięty przez autora
w świetle potrafią świetnie wyglądać, mało kto ma czysty brąz zresztą, większość mieszanki brąz-zieleń albo piwny
jak burza piaskowa
źródło: comment_1590699089D2ozYZFhvD7VUo65r2Ct5t.jpg
Pobierz@pierogu: jako, że sama mam brązowe -tak. To najbardziej pospolity kolor oczu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ale mam brązowe i w sumie byłyby dosyć nudne jak dla mnie gdyby nie ta czarna obwódka wokół owej tęczówki
(งⱺ ͟ل͜ⱺ)ง
źródło: comment_1590699494faz8ljrR4NDlJeYyDpvy4v.jpg
Pobierzdla mężczyzn liczy się całokształt, a dla niektórych fakt że kobieta odpisuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
dla kobiet jak nie jesteś brunetem to nie istniejesz ¯\_(ツ)_/¯
ale banialuk xD
a to z tym brunetem to niestety najczystsza prawda :p nigdy nie słyszałem żeby jakaś kobieta powiedziała coś innego jeśli mowa o wyśnionym księciu, zawsze tylko "wysoki brunet" ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora