Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +128
Kagernak +215
Wizyta Dudy i Tuska w Waszyngtonie, ja to olewałem bo uważałem, że to tylko kurtuazyjna wizyta lub po prostu Amerykanie chcą nas pouczyć, tak też widziałem w różnych przewidywaniach co to będzie. Parę minut temu patrzę sobie co tam nudnego powiedzieli.
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
A tu Biden...
JEB 2 MILIARDY POŻYCZKI! MAMY TEŻ PRAWIE 100 SZTUK HELIKOPTERÓW NA SPRZEDAŻ! CO? MAŁO? A MACIE JESZCZE 1700 RAKIET Z CZEGO KILKASET O TAKIM ZASIĘGU, ŻE OSTRZELAĆ SOBIE
#rasizm #bekazlewactwa #dindunuffin
edit: src - https://twitter.com/JohnBoyega/status/1265548180256698370
Rujnuje się go teraz grając kartą rasizmu dla swoich korzyści. Dzisiejszy nigga nic nie wycierpiał, jest beneficjentem raczej.
Komentarz usunięty przez moderatora
bądź Tyronem mieszkającym w Stanach, w jakimś losowym mieście
szkoła jest dla frajerów, więc jej nie kończysz bo po co?
praca też jest dla frajerów, bo dostajesz food stamps i inne rzeczy od rządu federalnego
Twój kuzyn Lamar mówi, że ma dla Ciebie fajną fuszkę
#!$%@? dom jakiegoś typa
groovestr4lyfe.tiff
za którymś razem nie pyka, bo właściciel ma gnata i odstrzelił was jak kaczki
leżąc na ulic, konając od kilku
O jak mnie wk*rwia to kategoryzowanie rasizmu czy dyskryminacji. Albo tworzenie jakichś potworków w stylu "dyskryminacja pozytywna".
Dyskryminacja i rasizm są zawsze tak samo negatywne.
Mimo, że niektórzy walczą w słusznej sprawie to przez taką wybiórczość tylko się ośmieszają.