Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 47
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pierorzek: o czym ty p--------z XD Mały odsetek samobójstw. Zdychasz od komara, aids albo dzieciaka z kałachem. W Polsce też jest super bo na pewno mamy niski współczynnik depresji bo połowa ludzi do psychologa się boi pójść bo zrobią z niego oszoloma w tym zacofanym kraju, a co dopiero Afryka gdzie nikt ci twojej depresji nawet nie zdiagnozuje.
  • Odpowiedz
Dziecko bylych niewolników bez wykształcenia nie ma dobrego startu w życiu.

@Pierorzek: i to usprawiedliwia zamieszki i kradzieże dziś? Pod pretekstem protestu z powodu śmierci człowieka? Co więcej, większość takich spraw kończy się tak samo - didindu nufin zostaje zabity przez policję (okoliczności obojętne), protest, zamieszki i kradzieże. Jak przeciętny człowiek ma o nich myśleć jak o innych przeciętnych ludziach?
  • Odpowiedz
@AtoMan: ale ty jesteś ... własnie wszedłem na two proifil i czytam komentarze

Ty jestes tutaj od 12 lat czyli poczatku a jesteś tak z... Ja też tutaj jestem od początku ale nie miałem śmiałości sie rejestrować bo merytoryczność wypowiedzi była zbyt wysoka i sam bym nie mógł nic wnieść. Oczywiscie regres postępował wykładniczo.

Masz tutaj filmik poglądowy do twojego ścieku
frey0527 - @AtoMan: ale ty jesteś ... własnie wszedłem na two proifil i czytam koment...
  • Odpowiedz