Aktywne Wpisy

Qersoui +324
Chciałbym wierzyć, że ta afera będzie gamechangerem i podejście Polaków do bogatych się zmieni, że wzrośnie świadomość klasowa i przedsiębiorcy stracą status bożków. Ale znając życie sprawa przycichnie i za miesiąc ludzie zarabiający minimalną dalej będą kłaść się rejtanem przed opodatkowaniem bogatych,
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz
#kpo #antykapitalizm #januszebiznesu #januszex #kolchoz

Chlebek_Pyszny +162
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

@AtoMan:
@Pierorzek: i to usprawiedliwia zamieszki i kradzieże dziś? Pod pretekstem protestu z powodu śmierci człowieka? Co więcej, większość takich spraw kończy się tak samo - didindu nufin zostaje zabity przez policję (okoliczności obojętne), protest, zamieszki i kradzieże. Jak przeciętny człowiek ma o nich myśleć jak o innych przeciętnych ludziach?
Ty jestes tutaj od 12 lat czyli poczatku a jesteś tak z... Ja też tutaj jestem od początku ale nie miałem śmiałości sie rejestrować bo merytoryczność wypowiedzi była zbyt wysoka i sam bym nie mógł nic wnieść. Oczywiscie regres postępował wykładniczo.
Masz tutaj filmik poglądowy do twojego ścieku