Aktywne Wpisy

Soothsayer +20
biorę po 10 złoty od każdego i słycham państwa dlaczego wyprowadzenie się na wieś to zły pomysł i co mnie może tam w------ć a ja wysłucham i sobie przemyślę

Turpizm +1
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@wpisynienawisci: ale wiesz, że chodzi o kolejny przypadek morderstwa dokonanego na czarnym obywatelu w USA, gdzie milicjant "czuł się zagrożony" bo koleś był czarny? I że ten milicjant ma już podobne incydenty na koncie?
Typowy wypok.
Komentarz usunięty przez moderatora
Źli bo są biali
Trochę odleciałeś. W swojej wypowiedzi sugerujesz, że tylko skrajna lewica jest rasistowska. Wręcz zaprzeczyłeś mojej wypowiedzi zwalając całą winę na rasizm wobec białych i sugerując że inne rodzaje rasizmu nie istnieją. xD
https://twitter.com/i/status/1265710629882642437
źródło: comment_1590685087b2tipe4o6MdZkJxVsgskBb.jpg
Pobierz@xVolR: Nie lewica, a brak pojęcia o świecie i przyzwolenie na obwinianie wszystkich dookoła.
@mannoroth: no taka prawda, bo gdyby jedna część "white supremacy" nie przywlokła czarnych z Afryki jako niewolników, a inna część "white supremacy" nie przywlokła czarnych z Afryki jako uciśnionych przez kolonializm, to czarni dalej siedzieliby tylko w Afryce i robiliby tam swoje uga buga, nie byłoby 50% przestępstw przy 13% udziału w populacji, nie byłoby rasizmu, nie byłoby czarnych na twitterach...
źródło: comment_15906878030POqelIGzUfSxy4Ky6rlkb.jpg
Pobierz@qqqruqq: to niska cena za dobrą koszykówkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1590692138OdoHvSEUcmr3Kt4rJrpmZ8.jpg
Pobierz