Aktywne Wpisy
jakis_login +244
Wczoraj zmontowałem sobie biurko, które sam zaprojektowałem (taa... niby nic szczególnego, ale musiałem np. uwzględnić kaloryfer, odstający parapet i lekko uciekającą ścianę). Blat z podwójnej (sklejone dwa arkusze ze sobą) płyty meblowej - grubość 3.6cm. Nogi stalowe, tzw. loftowe, zamówione pod konkretny wymiar tak, by biurko miało wysokość 80 cm (ostatecznie ma 80.6, bo zapomniałem uwzględnić te 0.6 cm...). I teraz najlepsze - szerokie na ... 2.60m :) Przesiadłem się z biurka
RitmoXL +80
#s--s #rozowepaski #niebieskiepaski #kiciochpyta #problemypierwszegoswiata #logikarozowychpaskow #pytanie
Skoro nie wstydziłaś się mieć tylu partnerów, to nie powinnaś się też wstydzić poinformować gościa o swoim przebiegu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli chodzi o mnie, to bałbym się przede wszystkim, że taka kobieta będzie niestabilna emocjonalnie.
W związku oczekuje bezwzględnej szczerości, stabilności i dochowania wierności, a przede wszystkim partnerstwa. Po prostu nie potrafiłbym takiej kobiecie zaufać.
@Lonate: Skoro twojemu kukoldowi to nie przeszkadza, to spoko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kowixx: Widać jakie pojęcie kobiet o mężczyznach xD @Agatk: Zależy ile masz lat. Jak 18 - 20 to słabo. Jak 40, no to jako tako. Zmienność w partnerach nie świadczy dobrze o stabilności i dojrzałości emocjonalnej.
gdy poznaję laskę to nie interesują mnie jej byli partnerzy oraz ich ilość.
natomiast jeżeli w trakcie znajomości dowiedziałbym się, że pomimo "kręcenia" ze mną obrabiała innych kolesi to trochę by mnie do niej zniechęciło.
jeden wte jeden wewte co za różnica
Zwykłego Mirka na twoim poziomie pewnie nie ;)