Wpis z mikrobloga

@Agatk: Już powyżej trzech partnerów seksualnych u kobiety mocno spada umiejętność przywiązywania się, a co daje niestabilne, toksyczne relacje, zdrady i inne badziewia. Także mądry facet odpuści i nawet nie przez samą liczbę partnerów kobiety, a charakter, który się nie nadaje do zdrowych relacji. I ta kobieta doskonale o tym wie, dlatego zamiast miłości i budowania czegoś razem, ma jak ma.
  • Odpowiedz
@Kowixx: Troszkę poleciałaś, ja nie ruszyłbym takiej kijem- nie ważne jak bardzo "zmatchowałyby" nas charaktery itd... nie wyobrażam sobie budowania relacji z dziewczyną która jest/była rozwiązła i nie zna wartości intymności, swojego ciała( ͡° ͜ʖ ͡°) smichy hihy ale to wlasnie taki "towar z odzysku" przemłucony przez X osób, wolałbym swoją łapę niż takie cos.
  • Odpowiedz
@Agatk: Jeśli dobrze się z tym czujesz to rób co chcesz. Ale nie okłamuj potencjalnego partnera, ani nie zatajaj przed nim swojej przeszłości.
Skoro nie wstydziłaś się mieć tylu partnerów, to nie powinnaś się też wstydzić poinformować gościa o swoim przebiegu. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Agatk: Powiem szczerze... że zarówno ja, jak i większość moich znajomych - odpuściła by sobie od razu taką kobietę. Dlaczego ?
Jeżeli chodzi o mnie, to bałbym się przede wszystkim, że taka kobieta będzie niestabilna emocjonalnie.
W związku oczekuje bezwzględnej szczerości, stabilności i dochowania wierności, a przede wszystkim partnerstwa. Po prostu nie potrafiłbym takiej kobiecie zaufać.
  • Odpowiedz
zmiękną jak tylko będą mieli okazję dotknąć cycka x

@Kowixx: Widać jakie pojęcie kobiet o mężczyznach xD @Agatk: Zależy ile masz lat. Jak 18 - 20 to słabo. Jak 40, no to jako tako. Zmienność w partnerach nie świadczy dobrze o stabilności i dojrzałości emocjonalnej.
  • Odpowiedz
@Agatk: szczerze?
gdy poznaję laskę to nie interesują mnie jej byli partnerzy oraz ich ilość.
natomiast jeżeli w trakcie znajomości dowiedziałbym się, że pomimo "kręcenia" ze mną obrabiała innych kolesi to trochę by mnie do niej zniechęciło.
  • Odpowiedz
@Agatk mężczyznę wykształconego, obytego, kulturalnego, eleganckiego i z hajsem zniechęci, bo tacy preferują podobne im kobiety.
Zwykłego Mirka na twoim poziomie pewnie nie ;)
  • Odpowiedz