Wpis z mikrobloga

Raczej nie, a ci którzy twierdzą że im to przeszkadza, na 99% zmiękną jak tylko będą mieli okazję dotknąć cycka xdd

@Kowixx: do ruchania moze i nie przeszkadza ale do zwiazku to juz inna sprawa ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
pieknie sie stulejmany wypowiedziały pod tym wpisem. Prawda jest taka ze każda ze stron ma racje bo zwyczajnie to zalezy od czlowieka. Są tacy którzy traktują s--s jako coś mitycznego, a są tacy co traktują jako zabawe.
Opka wybrała złe miejsce, gdyż tu jest zdecydowanie wiecej tych pierwszych
  • Odpowiedz
@agaja: Tak naprawdę, to częściowo masz racje. Byłem ciekawy, jaki masz pogląd na daną kwestię. Więc dostosowałem swoje argumenty, aby dyskusja przebiegła na ten tor. Ale to nie znaczy, że nie mam racji w kwestii, czym jest handel ciałem.
  • Odpowiedz
@Agatk jak masz dwadzieściaparę lat, to dość dużo. Dla kobiety kolo 40stko, ktora nie wyszła za mąż albo sie po drodze rozwiodła czy cos w tym stylu to w sumie nic wielkiego.
  • Odpowiedz
@Morgana_: Co prawda jest wiele chorób wenerycznych, ale szkoda tylko, że nie dopowiedziałaś, że większość jest praktycznie nieszkodliwa, jak niektóre szczepy HPV, albo łatwo się przed nimi zabezpieczyć. No i te naprawdę szkodliwe są bardzo rzadkie.

Więc skoro nie lubisz uprawiać w taki sposób seksu, to po prostu tego nie rób, zamiast straszyć innych chorobami wenerycznymi, równocześnie nie mając o nich większego pojęcia. Jeśli chodzi o szacunek, to jest to
  • Odpowiedz
@Point6: wiesz. W Twojej argumentacji też jest błąd. Mózg to nie tylko komórki też fizycznie. To też świadomość - bez niej nie ma efektu pracy. Zwłaszcza umysłowej.
Przy prostytucji... Kobieta jest zamiennikiem dmuchanej lali tak "technicznie", efekt końcowy będzie w obu przypadkach ten sam ( ͡º ͜ʖ͡º)

@agaja: Tak naprawdę, to częściowo masz racje. Byłem ciekawy, jaki masz pogląd na daną kwestię. Więc dostosowałem swoje argumenty, aby
  • Odpowiedz
@agaja: Świadomość jest wynikiem procesów fizycznych w twoim mózgu. Więc nie rozumiem dlaczego powinniśmy to dzielić. Taki podział ma swoją genezę, kiedy ludzie wierzyli w dusze. Co do analogii dmuchanej lali, to tak samo, jak w przypadku następującej robotyzacji. Efekt końcowy autonomicznego kombajnu, będzie taki sam co rolnika z kosą. Niektóre prace umysłowe, również są zastępowane przez SI.

przyznam, że nie lubie czegoś takiego. Można zapytać wprost zaniast kręcić.

No
  • Odpowiedz
Moralność Kalego, kiedy facet może se r----ć i wtedy to nie obrzydliwe, ale jak kobieta robi to samo to obrzydliwe

@venividi: kobieta nie robi tego samego. S--s dla kobiety jest zupełnie inną czynnością fizjologiczną, psychiczną, emocjonalną. To jest jeden z najbardziej p--------h mitów, że s--s to s--s i nie ma różnicy dla płci. To nie jest fair, tak samo jak nie jest fair, że kobiety mają okres i ciążę. No
  • Odpowiedz
Czy facetów to odrzuca? Raczej nie, a ci którzy twierdzą że im to przeszkadza, na 99% zmiękną jak tylko będą mieli okazję dotknąć cycka xdd

@Kowixx: Wytworzenie negatywnego modelu osoby sprzeciwiającej się danemu poglądowi tylko po to, żeby oczernić sam pogląd, to stara jak świat technika manipulacji, która w retoryce uważana jest za fałszywe rozumowanie. Nigdy nie miałem problemu z kobietami i uważam się za atrykcyjnego faceta, a sam bym
  • Odpowiedz
@JimNH777: Ale jednak dla kilku, czy kilkunastu procent kobiet, s--s działa w taki sam sposób jak dla większości mężczyzn. Poza tym nazywanie takiej osoby szmatą jest buractwem w każdym przypadku. Nie ważne, czy mowa o tych kilku procentach kobiet, czy reszcie. Gdyby tego tak nie postrzegała, to by tego nie robiła.
  • Odpowiedz
Ale jednak dla kilku, czy kilkunastu procent kobiet, s--s działa w taki sam sposób jak dla większości mężczyzn.

@Point6: co? może jeszcze po seksie nie zachodzą w ciążę i nie są uziemione na 9 miesięcy + kilka lat, a komórek jajowych produkują tyle co mężczyźni plemników więc nie obchodzi je jakość partnera i nie przechodzą menopauzy więc nie tyka im zegar biologiczny?

Dlatego te dyskusje są niedorzeczne własnie xD S--s
  • Odpowiedz