Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem
Tu macie trzy pierwsze linki z włoskiego youtuba jak Włosi przygotowują pasta alla Bolognese, z trzema rodzajami makaronu: tagliatelle (czyli tak jak zasadniczo powinno się oryginalnie robić), rigatoni i spaghetti. Nigdzie nie podaje się makaronu wymieszanego z sosem, bo to wygląda jakby ktoś narzygał na talerz, sos zawsze
Przecież rigatoni i spaghetti w twoich rzekomych dowodach, że makaronu nie podaje się z sosem jest oblepione sosem. To, że dodatkowo dodaje się więcej sosu mięsnego na górę to inna sprawa.
OP podaje suchy makaron, na który kładzie sos.
Tagliatelle to inna sprawa, ale w rozmawiamy tu o spaghetti.
Naprawde malo ludzi wydaje sie rozumiec, ze tak samo jak sie dodaje przypraw, tak samo jak sie kroi warzywa na sofritto, tak samo jak sie dodaje wina do miesa, TAK SAMO nalezy zmieszac makaron z sosem.
O to mi chodzilo : ze to taka sama czesc sposobu przyrzadzania, jak smazenie miesa. A ludzie mysla,ze to sposob podania jest, a sposob podania jest przeciez dowolny. Otoz nie tym razem, bo