Aktywne Wpisy
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
B12477 +19
Camerdineri..
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka
#gotujzwykopem #gotujzmikroblogiem
@Dab686: to, tak samo jest z pizzą xD Polacy mają na punkcie absolutnie prostego włoskiego jedzenia jakiś ultra kompleks
Komentarz usunięty przez autora
Do tego wymieszaj sos w garnku i dodaj więcej niż jeden listek zielonego + sera żeby całe się ładnie złączyło. + Polecam świderki bo lepiej trzymają na sobie sos.
Pozdrawiam
Miśszcz Polognese
spox, nauczysz się kiedyś, teraz najważniejsze żeby smakowało
'
Każdy je jak chce, mnie po prostu mierzi jak ktoś rzuca papę na suchy makaron, tak jak niektórych odrzuca pizza z ananasem.
Odpowiednio przygotowany makaron jest 100 razy lepszy, ale nie od dziś wiadomo, że typowy polak ma awersję do robienia nowych rzeczy i wypalone kubki smakowe, więc zawsze będzie awantura, że
@troglodyta_erudyta: na pewno autorytet kulinarny większy niż 99,99% wykopków, tym bardziej, że jest tylko częściowo Polakiem i do tego "bywałym", więc cebulactwa mu nikt nie zarzuci.
Ale tu nie chodzi o cebulactwo. Jak ktoś chce, to niech tak je, nikomu nie bronię. Ale przypieprzyć się, że to c-----y sposób jedzenia makaronu zawsze mogę. Dlatego nazywam to spaghetti polonaise.
@troglodyta_erudyta: to nie opinia tylko jakieś uprzedzenia/urojenia.
serio, to NIE jest sposób wyrażania opinii. ( ͡
Zmieszanie makaronu z sosem to nie jest sposob podania, tylko
UWAGA WAŻNY KOMUNIKAT
sposob przyrządzania. Tak przyrządzone danie smakuje o niebo lepiej. Tu nie chodzi o jakies poczucie elitaryzmu, tylko zwyczajnie