Wpis z mikrobloga

Moja głupota kosztowała mnie 29,99pln.
Więc informuję:
na #facebook atakowała mnie reklama #zalukaj (pic related), skuszony, niewiele myśląc (i nie czytając regulaminu) zapłaciłem #blik 29.99pln za konto VIP. Klikam na #film z listy na stronie głównej po zalogowaniu, a tam po prostu agregat z listą serwisów gdzie dany film można zobaczyć legalnie - w innych serweisach streamigowych, oczywiście po założeniu konta, za opłatą czy tam bez na okres próbny.
Głupi ja.
Nie polecam.
Informuję.

#tldr:
Zalukaj stało się agregatem informującym o dostępności danego tytułu na danej platformie streamingowej. Za opłatą. Nie ma tam żadnych filmów.

#zalesie #netflix #hbogo #amazonprime #seriale #vod
birdland - Moja głupota kosztowała mnie 29,99pln.
Więc informuję: 
na #facebook ata...

źródło: comment_1589231897JW20tp0b8EP6DsJ3EzcRVX.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@birdland: tez widzialem ta reklame, r-------y mnie komentarze, masa fejk kont piszaca, ze zajebisty serwis i odpowiadajaca sobie na jakies pytania techniczne XD
  • Odpowiedz
@birdland:nie czytałam regulaminu, tylko założyłam konto pamiętając jak ten serwis działał wstecz. Leżę w łóżku po operacji, mam ochotę na jakiś fajny polski stary film, myślę ''Zalukaj'' będzie się nadawać a w sam raz. Pojawiło mi się info o opłacie, najtańsza opcja przelew 19,99pln, zrobiłam przelew i... o ja wow! ...dostałam dostęp do linków ze stronami na których muszę dodatkowo opłacić dostęp żeby mieć dostęp do filmu. Kasa wydana i
  • Odpowiedz