Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#neuropa #firma #dzialalnoscgospodarcza #finanse #tvpis #policja #polska #gorzkiezale
Komentarz usunięty przez moderatora
to tak jakby Biedroń zwyzywał kogos od pedałów XDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
miliony osób podczas II WŚ straciło życie żeby taka k---a jedna z drugą zarzucali ludziom że są pionkami sorosa, komuchami i kodomitami.
ten syf może zmyć tylko potop, tfu na tę polskę zasraną.
@notdot:
Przestrzegam przed stawianiem ich jako głupiutkich
Temat też został poruszony w filmie "Hejter".
@notdot: To ich w żaden sposób nie usprawiedliwia, nie w czasach w których za pomocą małego urządzenia w kieszeni masz dostęp do mnóstwa informacji/opinii/danych na podstawie których można wyrobić sobie zdanie.