Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
#neuropa #firma #dzialalnoscgospodarcza #finanse #tvpis #policja #polska #gorzkiezale
no ale co poradzisz ogłupieni przez 500+, mają klapki na oczach a w głowie pusto
Edit: Mam https://www.facebook.com/tvp.info/posts/10157305084346658?__xts__[0]=68.ARB30x8nrU1KJtmNf5NGnfrKVQZSV5aRZkNEFH7D3-97FKiZzS7K6huN9JTdQxnocqM3BDJc-jJjLudg4w2xNstYRofxqUArNn26cGhFhC2gXNHQzgEWma8hb1aaDihyPZekfHp4WnuS9vFC0-lgN-RGzOX8TSVAMFlIkhHWzfrPFEI-JpwmAQ6c63WA6jmGJ6RqPqHJO1O8zvxgsg1sHMRgWbl96D3g09OXbGxYtiMc89sG2oNXMm3EdWaCkZBklfvaQBrQjesAg8cMeTNxABx4A6ydumqvL6bAJYH5AvbZ9RnuFbD1bAJEdFKDgkpmSuavmdTh8UY4FCl3&_tn_=-R
Są też normalne komentarze, warto je lajkować.
A jak juz to towarzystwo rozkulaczymy to staniemy pod pomnikiembsmolenskim, zaspiewamy Rote i pokrzyczymy "precz z komuna"