Aktywne Wpisy

Naczelna_Hedonistka +112
Jesteście ciekawi jak wygląda 140 pierogów i 160 uszek? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
#wolnoscdlapierogownawykopie #swieta #gotujzwykopem
źródło: 1000023193
Pobierz
Krankenwagen +149
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1588673104S1jMLl5kk2CnNbs9ZNZUNg.jpg
Pobierz@CannibalCorpse: Widzisz, z tym opisem jest tak, ze ja tez moge miec rację gdy napiszę, że państwo Izrael bezprawnie okupuje ziemię palestyńską, i tez sie możesz ze mną zgadzać, ale to nie jest opis mojej osoby, a wylewanie tego co mnie boli.
I pokaz jak sie wyciaga taka panne na beztroske
Daj przyklad jak zwyciazac mamy
@Perthro: No to wychodzi, że jestem gejem, bo takie stworzenia mnie całkowicie nie pociagają, a wręcz obrzydzają mi wszystkie kobiety... Ale może jest tak jak napisała i nie powinienem skupiać sie na tych kobietach z charakterem i klasą. ヽ(´ー`)ノ
@Ganicjusz: Nie, nie jesteś jednak poproszę o szersze rozwinięcie myśli.
Ja tu widzę zupełnie co innego. Pisałem o tym wyżej, kobitka jest bardzo konkretna imo i wie czego chce w życiu.
Odwołuje się po prostu do tych wszystkich facetów trzymanych przez rynek matrymonialny w odwodzie którzy wypracowali sobie jakieś zasoby w życiu, bo tych ekscytujących których miała wcześniej z jakiegoś powodu nie udało się zatrzymać albo nie ma na tyle nerwów by z takim żyć na dłuższa metę bo:
1. Konkurencja
@Perthro: okej, kupuję to. Oczywiście wychodząc z założenia, że jest pozytywnie usposobiona w ogólności.
Niech nas łączy miłość a nie nienawiść(⌒(oo)⌒)