Wpis z mikrobloga

Moim zdaniem spoko opis i laska ma rację :) Dałbym w prawo

@CannibalCorpse: Widzisz, z tym opisem jest tak, ze ja tez moge miec rację gdy napiszę, że państwo Izrael bezprawnie okupuje ziemię palestyńską, i tez sie możesz ze mną zgadzać, ale to nie jest opis mojej osoby, a wylewanie tego co mnie boli.
  • Odpowiedz
@InterferonAlfa_STG: Sam sobie odpowiedziałeś jak xd dokladnie masz to napisane na koncu linijki swojej xdddd

@Perthro: No to wychodzi, że jestem gejem, bo takie stworzenia mnie całkowicie nie pociagają, a wręcz obrzydzają mi wszystkie kobiety... Ale może jest tak jak napisała i nie powinienem skupiać sie na tych kobietach z charakterem i klasą. (´ー`)ノ
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: @Perthro: Przecież to z kilometra widać rozgoryczenie, zawód i frustrację. To mi pachnie takim "moja ładna, ale głupia koleżanka znalazła fajnego faceta a mnie zżera zazdrość, bo żaden sensowny mi się nie trafił a mówią, że trzeba nad sobą pracować" ewentualnie została zdradzona, bo facet poleciał na ładną dupeczkę. Bywa dziełem przypadku, że po prostu jest w-------a sytuacyjnie i tak na prawdę nie to nią kieruje w
  • Odpowiedz
@numer_rachunku_karty:
Ja tu widzę zupełnie co innego. Pisałem o tym wyżej, kobitka jest bardzo konkretna imo i wie czego chce w życiu.

Odwołuje się po prostu do tych wszystkich facetów trzymanych przez rynek matrymonialny w odwodzie którzy wypracowali sobie jakieś zasoby w życiu, bo tych ekscytujących których miała wcześniej z jakiegoś powodu nie udało się zatrzymać albo nie ma na tyle nerwów by z takim żyć na dłuższa metę bo:

1. Konkurencja
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: To jest typowe w społeczeństwach tresowanych do egalitaryzmu. Nie martw się, jeśli podświadomie rozumiesz że coś jest nie tak, to prędzej czy później dojdziesz do tego co jest nie tak.
  • Odpowiedz
@numer_rachunku_karty: No i tu pojawia się problem bo każdy związek jest wzajemną walką o dominację, teraz pytanie czy wchodząc w niego na jej warunkach masz jakiekowiek szanse na posiadanie autorytetu? Ja odpowiedź znam, popytaj kolegów co sie rozwiedli analizując w ten sposób ich historię.
  • Odpowiedz
@Ganicjusz: choć zgadzam się z tym co napisała to jednak swipe poszedłby w lewo bo wolałbym coś pozytywnego w jej opisie aniżeli robienie tego czego sama nie lubi czyli generalizowania i w jej wypadku utożsamiania zachowania jakiejś części facetów do wszystkich(bo tak ten opis brzmi)
Niech nas łączy miłość a nie nienawiść((oo))
  • Odpowiedz