to zapytam chyba wprost skąd tyle jadu i jaką ma działalność xd
@Ganicjusz: w ramach rozchmurzania? Serio co 4-5 laska na tinderze ma taki gowno #!$%@? opis. Jakby ladna nie byla to #!$%@? takie matche. Wole brzydsza, usmiechnieta.. nawet niezobowiazujaco isc do parku, pogadac, kawe wypic z kims kto sie usmiecha i milo spedzic czas... niekoniecznie z perspektywa na fajerwerki, ale chociaz z usmiechem
@InterferonAlfa_STG: Nie będę rozchmurzać byle kogo. :P raczej, zeby rozpoznać teren. Moze ma złamane serce xd jeśli okaze sie, ze wiecej dziegciu w niej niż miodu to nie bede czuł żalu
@girlsjustwannahavefun: No kurła to sie rozumie samo przez się, kobiety mają genetycznie zakodowane by aspirować poprzez związek do wyższego statusu. Faceci natomiast nie.
@Perthro: bardziej mnie bawi spedzenie milo czasu z brzydsza laska i poznanie jej kolezanek niz rozmowa z typiara ktora juz w opisie ma negatywne przeslanie; wymienia czego nie lubi, co jej sie nie podoba na swiecie
@InterferonAlfa_STG: Dlaczego? Każdy człowiek wartościuje IMO nie jest to powód by kogoś skreślać. Natomiast z typiarą z postu OP'a też bym sie nie umówił bo rozumiem pobudki jakimi się kieruje. (patrz mój pierwszy post)
@Perthro: mam sie odniesc do Twojej teori nt tego co robiła 8 lat temu / jaka jest laska, której na oczy nie widziałeś nawet na zdjęciu ( ͡°͜ʖ͡°)
Psychoterapeuta do ktorego kiedys pojdziesz straci dlugie godziny zycia na nauczeniu Cie konfrontowania swoich zalozen / teorii / domyslow z otaczajaca Cie rzeczywistoscia
A to ze kazdy wartosciuje jest oczwysite, ale wlasnie wartosciowanie zanim sie kogos pozna,
@InterferonAlfa_STG: Zauważ że ani razu Cie nie zaatakowałem natomiast ty zrobiłeś od razu gdy tylko podważyłem twój punkt widzenia. Public shaming to typowo żeńska strategia. Bez odbioru.
Typowa mentlaność jednostrzałowca, pozbądź sie tego jak najszybciej chłopie bo tracisz mnóstwo okazji w życiu.
@Perthro: nie dosc ze mnie oceniles to jeszcze dales zlota nieproszona rade na zycie. Chociaz troche mnie interesowalo kim jeste jednostrzalowiec dla Ciebie
@girlsjustwannahavefun: ale dziwny przypadek, że jak ktoś faktycznie ma charakter, inteligencję, empatię i jakąś tam, lol, klasę, to po prostu to ma i nie musi nic udowadniać, a tym bardziej tak pretensjonalnie krzyczeć w twarz w pierwszym zdaniu opisu? Przecież brakuje tylko "sapioseksualna". ( ͡°͜ʖ͡°)
@InterferonAlfa_STG: Nie piszę tego w złej wierze, wierzysz w rzeczy które Ci nie służą. Tracisz wiele okazji nie sprawdzając osobiście czy to prawda, tylko z góry zakładasz że cycata dupeczka na pewno jest pustakiem. Otóż niekoniecznie. Opiera się to w głownej mierze na wkuwanym nam przesądzie o tej jedynej wspaniałej bratniej duszy która na nas gdzies tam czeka. Nie ma czegoś takiego, są kobiety fajne, mniej fajne i całkowicie toksyczne lub
#tinder #logikarozowychpaskow
@Ganicjusz: w ramach rozchmurzania? Serio co 4-5 laska na tinderze ma taki gowno #!$%@? opis. Jakby ladna nie byla to #!$%@? takie matche.
Wole brzydsza, usmiechnieta.. nawet niezobowiazujaco isc do parku, pogadac, kawe wypic z kims kto sie usmiecha i milo spedzic czas... niekoniecznie z perspektywa na fajerwerki, ale chociaz z usmiechem
@InterferonAlfa_STG: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ganicjusz: znalezienie innej dupy na tinderze to jest sztuka.
@InterferonAlfa_STG: Typowa mentlaność jednostrzałowca, pozbądź sie tego jak najszybciej chłopie bo tracisz mnóstwo okazji w życiu.
Psychoterapeuta do ktorego kiedys pojdziesz straci dlugie godziny zycia na nauczeniu Cie konfrontowania swoich zalozen / teorii / domyslow z otaczajaca Cie rzeczywistoscia
A to ze kazdy wartosciuje jest oczwysite, ale wlasnie wartosciowanie zanim sie kogos pozna,
@Perthro: nie dosc ze mnie oceniles to jeszcze dales zlota nieproszona rade na zycie.
Chociaz troche mnie interesowalo kim jeste jednostrzalowiec dla Ciebie
Komentarz usunięty przez autora
@CannibalCorpse: Opis ma opisywać. Ja o tej kobiecie nic nie wiem oprócz tego, jakich grup społecznych nienawidzi i jakie ma zarzuty do innych ludzi