Wpis z mikrobloga

to zapytam chyba wprost skąd tyle jadu i jaką ma działalność xd

@Ganicjusz: w ramach rozchmurzania? Serio co 4-5 laska na tinderze ma taki gowno #!$%@? opis. Jakby ladna nie byla to #!$%@? takie matche.
Wole brzydsza, usmiechnieta.. nawet niezobowiazujaco isc do parku, pogadac, kawe wypic z kims kto sie usmiecha i milo spedzic czas... niekoniecznie z perspektywa na fajerwerki, ale chociaz z usmiechem
@Perthro: mam sie odniesc do Twojej teori nt tego co robiła 8 lat temu / jaka jest laska, której na oczy nie widziałeś nawet na zdjęciu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Psychoterapeuta do ktorego kiedys pojdziesz straci dlugie godziny zycia na nauczeniu Cie konfrontowania swoich zalozen / teorii / domyslow z otaczajaca Cie rzeczywistoscia

A to ze kazdy wartosciuje jest oczwysite, ale wlasnie wartosciowanie zanim sie kogos pozna,
Zauważ że ani razu Cie nie zaatakowałem

Typowa mentlaność jednostrzałowca, pozbądź sie tego jak najszybciej chłopie bo tracisz mnóstwo okazji w życiu.

@Perthro: nie dosc ze mnie oceniles to jeszcze dales zlota nieproszona rade na zycie.
Chociaz troche mnie interesowalo kim jeste jednostrzalowiec dla Ciebie
@InterferonAlfa_STG: Nie piszę tego w złej wierze, wierzysz w rzeczy które Ci nie służą. Tracisz wiele okazji nie sprawdzając osobiście czy to prawda, tylko z góry zakładasz że cycata dupeczka na pewno jest pustakiem. Otóż niekoniecznie. Opiera się to w głownej mierze na wkuwanym nam przesądzie o tej jedynej wspaniałej bratniej duszy która na nas gdzies tam czeka. Nie ma czegoś takiego, są kobiety fajne, mniej fajne i całkowicie toksyczne lub