Aktywne Wpisy

Skowyrny_Johnny +77
źródło: 1000009238
Pobierz
Phallusimpudicus +134
Jedyna enklawa białych ludzi z 3000 ludźmi w RPA ma zostać rozwiązana bo za bardzo razi nignogi w oczy
1. Orania to miasto tylko dla białych. Czarni nie mogą tam kupować ziemi ani przebywać. Według przywódców jest to sposób na "zachowanie" kultury afrikaaner.
2. Miasto nie zezwala na wjazd do niego żadnej społeczności LGBTQ.
3. Populacja wynosi około 3000 osób, a mieszkańcy dbają o czystość miasta.
4. Orania posiada własną walutę - Ora - a
źródło: image
Pobierz

#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: comment_1588673104S1jMLl5kk2CnNbs9ZNZUNg.jpg
Pobierz@Perthro: ona ma wlasna dzialalnosc. Serio kobiety to nie tylko wiesniaczki z kasy w biedrze.
Teraz to już przegrywki nawet będą mieć szanse u takiej xD
Ale też trochę w tym prawdy jest.. chociaż to działa w obydwie strony. Przecież świat nie jest monochromatyczny
Nomen omen, zamiast ściągnąć faktycznie ciekawe osoby, ściągnie desperatów i pochlebców którym nie przeszkadza frustratka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@hell_awaits: to nie chodzi o zniżenie się, tylko jesli ja sobie radze w życiu i trzymam jakiś poziom to trudno być z kimś kto PRZYKŁADOWO ( nie podniecajcie sie) nie ma ambicji na cos wiecej i
@hell_awaits: fuck xD
@girlsjustwannahavefun: Czyli to jest powód dla którego w opisie własnej osoby obraża innych ludzi? Tylko w ten sposób potrafi powiedzieć "szukam kogoś ambitnego"?
@InterferonAlfa_STG: No ja staram sie swoim opisem rozchmurzyć trochę ludzi. Jak nasz sparuje to zapytam chyba wprost skąd tyle jadu i jaką ma działalność xd
@Ganicjusz: pokaz swoj opis. wg mnie nie ma dobrych opisow na tinderze XD