Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78

Następnym razem nie będę dodawał filmu w dzień zdjęciowy. Trochę mi morale dziś spadł po hejtach od niektórych na buffalo wings i jestem teraz strasznie nieefektywny. Generalnie raczej mam wywalone na krytykę, ale dziś zrobiło mi się tak jakoś przykro :)

Zepsułem właśnie dwugodzinny przepis na fish and chips, którego nie da się zepsuć, a przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło (,)

Dzięki wszystkim za pozytywne słowa! Bo poczytałem sobie teraz też pozytywne komentarze i trochę mi lepiej. Muszę wziąć się w garść bo jeszcze do nagrania najważniejsze - chimichanga.
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach


Właśnie dotarłem do domu po dzisiejszych nagraniach, znowu zeszło trochę dłużej niż zakładaliśmy :)

Na początek chciałem podziękować wszystkim za słowa wsparcia tutaj i w prywatnych wiadomościach. Generalnie wiem, że trzeba być twardym i nie wolno być miękkim. Dziś po prostu nawarstwiło się trochę różnych problemów (część niezależnych od nas, a część takich na które mogliśmy się lepiej przygotować).

Później kiedy weszło znalezisko to w przerwach od nagrań skupiłem się tylko na negatywnych komentarzach i to na nie odpisywałem, pomijając te pozytywne (zawsze gdy dodaje jakieś znalezisko sam staram się robić to tak aby móc czytać i odpisywać na wszystkie komentarze więc mam pogląd na całość). Pozytywnych komentarzy było zdecydowanie więcej, film ma 90% łapek w górę, a prawie 300 osób po jego obejrzeniu zostawiło suba, więc jest chyba całkiem nieźle :)
  • Odpowiedz
@MG78: bardzo fajny kanał, właśnie pierwszy raz w życiu piekłem ciasto i mimo, że przegialem z masłem wyszło wyśmienicie, jeśli ktoś tylko flejmi to się nie przejmuj, o wiele więcej osób docenią to co robisz. Sam miałem odpalony przepis i oglądałem na YT, fajnie jest zobaczyć, jak ktoś to robi.
  • Odpowiedz
@TAKATA_: Dziękuje, bardzo ciesze się, że Ci smakowało! Zachęcam też do spróbowania innych ciast, na które są przepisy na blogu. Tiramisu jest już trochę trudniejsze (i tam nie ma pieczenia) ale na pewno warto :)
@PlazowyChlopak: Co do techniki to ja nadal nie zgadzam się, żeby je panierować w czymś wcześniej. Tzn jak ktoś chcę to może, ale dla mnie właśnie idealne są takie proste bez kombinowania. Ja
  • Odpowiedz
@pinkquartz: A mam jeszcze pytanie o festiwal. Jak oceniasz prezentację? To był chyba mój pierwszy raz kiedy mówiłem do publiczności, której nie widziałem. Na żywo zawsze staram się modyfikować wystąpienie, patrząc na reakcje publiczności, pytania, itp. Tu tego nie było więc nie wiem, czy nie poleciałem z jakimś tematem za bardzo (mam wrażenie, że trochę rozgadałem się o Czarnobylu za bardzo ;d)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MG78: ej! Weź się nie poddawaj bo wiele przepisów jest na prawdę fajnych! Super tłumaczysz składniki, no b---a. Wiadomo, że zawsze może być lepiej tak jak zawsze się ktoś d--------i.
  • Odpowiedz