Aktywne Wpisy
mickpl +444
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
VaizardOmbre +14
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Następnym razem nie będę dodawał filmu w dzień zdjęciowy. Trochę mi morale dziś spadł po hejtach od niektórych na buffalo wings i jestem teraz strasznie nieefektywny. Generalnie raczej mam wywalone na krytykę, ale dziś zrobiło mi się tak jakoś przykro :)
Zepsułem właśnie dwugodzinny przepis na fish and chips, którego nie da się zepsuć, a przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło (╯︵╰,)
Dzięki wszystkim za pozytywne słowa! Bo poczytałem sobie teraz też pozytywne komentarze i trochę mi lepiej. Muszę wziąć się w garść bo jeszcze do nagrania najważniejsze - chimichanga.
Moja rada: nakręćcie teraz na luzie 2-3 filmiki, nie czytajcie żadnych komentarzy na YT, wykopie itd., jedynie posłuchajcie opinii bliskich znajomych i zobaczycie, ile jest zabawy, jak nie musicie się tłumaczyć z własnej działalności.
Wczoraj dostałem też masę pozytywnych komentarzy
Prowadzicie prosty kanał z gotowaniem. Interakcja z fanami nie jest wymagana. Polecam, na
_@pvintage: To on to gdzieś ogłasza co będzie robił? W ostatniej ankiecie 16 kwietnia wygrała w głosowaniu. Przepis w wersji pisanej i zdjęcia mam już od ponad tygodnia gotowe._
Andrzeju, nie denerwuj się. Najwyraźniej zbieg okoliczności miał miejsce, bo wczoraj Babish na swój kanał wrzucił przepis na chimichangę właśnie ;)
@gringo_z_Lukowa: Wygląda pięknie! Dawno nie robiłem pizzy, a przydałoby się :D Mam nadzieję, że nie wyczerpałem swojego limitu (kiedyś jednego dnia zrobiłem w domu 14 pizzy) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MG78: Królu złoty (ʘ‿ʘ). A będzie z krówką czy ze świnką?
Generalnie to nie nagrałem tego odcinka bo już nie starczyło czasu, ale mam zrobioną wersję pisaną (ze zdjęciami już) więc opublikuje chyba właśnie tylko ją :)
Komentarz usunięty przez autora