Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78

Następnym razem nie będę dodawał filmu w dzień zdjęciowy. Trochę mi morale dziś spadł po hejtach od niektórych na buffalo wings i jestem teraz strasznie nieefektywny. Generalnie raczej mam wywalone na krytykę, ale dziś zrobiło mi się tak jakoś przykro :)

Zepsułem właśnie dwugodzinny przepis na fish and chips, którego nie da się zepsuć, a przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło (,)

Dzięki wszystkim za pozytywne słowa! Bo poczytałem sobie teraz też pozytywne komentarze i trochę mi lepiej. Muszę wziąć się w garść bo jeszcze do nagrania najważniejsze - chimichanga.
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kania-19: @MG78: Przestańcie odpowiadać trollom i nigdy nie czytajcie komentarzy, przecież to jest podstawa biznesu internetowego. Jak się wkręcicie w polemikę, czy będziecie zwracać uwagi na wszystkie komentarze, to nigdy nic nie nakręcicie dobrze.

Moja rada: nakręćcie teraz na luzie 2-3 filmiki, nie czytajcie żadnych komentarzy na YT, wykopie itd., jedynie posłuchajcie opinii bliskich znajomych i zobaczycie, ile jest zabawy, jak nie musicie się tłumaczyć z własnej działalności.
  • Odpowiedz
@red7000: Dzięki! Nie no generalnie opinie są dobre, tylko wiesz na 10 pozytywnych i jedną negatywną do tej negatywnej przywiązuje się większą wagę. Jeśli chodzi o nagrywanie 2-3 odcinków to na pewno gdy będziemy nagrywać już w swojej kuchni to będzie dużo łatwiej bo będzie można sobie nagrać na spokojnie jeden odcinek w jeden dzień, będzie można poświęcić więcej czasu na jego nagrywanie, itp.

Wczoraj dostałem też masę pozytywnych komentarzy
  • Odpowiedz
@MG78: Ja wiele lat prowadziłem stronę i bloga (inna zupełnie branża i nie po polsku), byłem znany w tamtym środowisku, a że szybko zacząłem ładnie zarabiać, to nigdy nie dopuszczałem do siebie negatywnych opinii przypadkowych ludzi, bo zweryfikował mnie rynek światowy. Wpływ na moją pracę mieli jedynie dobrzy znajomi i ludzie z autorytetem (czyt. dłuższa kariera itd.).

Prowadzicie prosty kanał z gotowaniem. Interakcja z fanami nie jest wymagana. Polecam, na
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@MG78:
_@pvintage: To on to gdzieś ogłasza co będzie robił? W ostatniej ankiecie 16 kwietnia wygrała w głosowaniu. Przepis w wersji pisanej i zdjęcia mam już od ponad tygodnia gotowe._

Andrzeju, nie denerwuj się. Najwyraźniej zbieg okoliczności miał miejsce, bo wczoraj Babish na swój kanał wrzucił przepis na chimichangę właśnie ;)
  • Odpowiedz
@pvintage: Nie denerwuje się tylko pytam. Ja zresztą nie znałem go wcześniej, dopiero jak otworzyłem kanał to ktoś mi pisał, żeby sobie go sprawdzić.

@gringo_z_Lukowa: Wygląda pięknie! Dawno nie robiłem pizzy, a przydałoby się :D Mam nadzieję, że nie wyczerpałem swojego limitu (kiedyś jednego dnia zrobiłem w domu 14 pizzy) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jamnig: Z krówką, ale w sumie do czimiczangi można dać co się chce bo używane jest wiele rodzajów mięsa.

Generalnie to nie nagrałem tego odcinka bo już nie starczyło czasu, ale mam zrobioną wersję pisaną (ze zdjęciami już) więc opublikuje chyba właśnie tylko ją :)
  • Odpowiedz