Wpis z mikrobloga

#kuchniamg78

Następnym razem nie będę dodawał filmu w dzień zdjęciowy. Trochę mi morale dziś spadł po hejtach od niektórych na buffalo wings i jestem teraz strasznie nieefektywny. Generalnie raczej mam wywalone na krytykę, ale dziś zrobiło mi się tak jakoś przykro :)

Zepsułem właśnie dwugodzinny przepis na fish and chips, którego nie da się zepsuć, a przynajmniej nigdy mi się nie zdarzyło (,)

Dzięki wszystkim za pozytywne słowa! Bo poczytałem sobie teraz też pozytywne komentarze i trochę mi lepiej. Muszę wziąć się w garść bo jeszcze do nagrania najważniejsze - chimichanga.
  • 92
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MG78: @kania-19:
Ejjjjj a co za problem nagrać film o treści „ale spierdzieliłem w tym i tamtym przepisie” i wyjaśnić i sprostować.

A w poprzednim tylko wyedytować podpowiedzi na koniec i w opisie dodać „musisz to zobaczyć - sprostowanie”.

Łamanie skrzydełek zdecydowanie na to zasługuje, a i do pozostałych uwag można się sympatycznie odnieść.
  • Odpowiedz
@MG78: Wojtas, jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził. To jest wykop. Trzeba wyluzowac i robić swoje. Odkad przyjąłem taki styl życia w kuchni to idzie mi najlepiej. Powodzenia i trzymam kciuki, nagrywaj dalej mordo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@MG78 nie bądź mięczak i nie użalaj się nad sobą... Robisz swoje to rób nikt Ci za to nie płaci, masz takie hobby i to jest spoko, nie można wymagać, że będziesz jak Wojciech Podest Amaro, a poza tym nie wiem czego od Ciebie oczekują tutaj xD jesteś tylko misiowatym grubaskiem, którego pokonał nawet 80 letni Aleksander Doba.
Nie wymagaj za dużo od siebie !
  • Odpowiedz
@MG78 nie wiem jakie negatywy się pojawiły ale przepis na buffalo jest prosty i tyle a forma odcinka jest ok. Są ciekawostki a wszystko szybko i zwięźle przedstawione (ja bym pewnie dubla zrobił z wysypywania na tace by ładnie wylądowało) także luzuj łydę i do przodu
@kania-19 czytanie toksycznych komentarzy od dzieciaków które nie gotują i branie ich do siebie nie jest zdrowe musisz się zdystansować jeśli serio chcesz czytać
  • Odpowiedz
@MG78:
Dzieki temu, że obejrzałam ten przepis widzę teraz jakie to jest łatwe i przy następnej okazji na pewno wykorzystam ten przepis. Krytyką się nie przejmuj, zawsze znajdzie się taki żeby pohejtować nawet jak nie ma podstawy. Czekam na więcej inspirujących, prostych przepisów :D
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@MG78: tym bardziej doceniam to co robisz, bo po prostu zdecydowałeś się na coś i swojego dopinasz nawet mimo przeciwności losu. Wiesz jakie to super? Krytyka ok, ale tylko konstruktywna. Wszystko inne to pomyj. Czasem ludzie są nieszczęśliwi i próbują innym dokopać żeby im się chociaż na chwilkę wydawało, że mogą komuś zaszkodzić. Smutne to trochę, zwłaszcza, że gdzieś tam rykoszetem dostają fajni ludzie. Na wykopie jesteś nie od dziś
  • Odpowiedz
@KanalKulinarny: nie mówię o hejcie. Mówię o byciu nieprzyjemnym i bucowatym. To, że ktoś jeszcze jest taki sam nie powoduje, że takie zachowanie staje się normalniejsze. Po prostu jest więcej uszczypliwych buców.
  • Odpowiedz
@MG78: człowieku rób to co robisz i nie przejmuj się przegrywami, wszystkim nie dogodzisz i nawet nie próbuj, czytałem jeden sie p-------ł o trzymanie czy tam krojenie skrzydełek brak słów, od roku gotuje na Twoich przepisach, za Twój sos ranczerski moja różowa zrobiła mi takiego lodzika, że do dziś go wspominam :)

  • Odpowiedz
@kania-19: @MG78: easy, nie przejmować się, robić dalej swoje. Mnie się podobało, a jak przypomnicie sobie pierwsze produkcje "siemanko witam w mojej kuchni" czy innych podobnych producentów w temacie to może dystansu nabierzecie właściwego. Z czasem przyjdzie wprawa, ogłada i lekkość przed kamerą, co zdecydowanie wpłynie na jakość materiałów i subiektywne odczucia oglądających. Także bez nerw, stay calm, to trzeba na spokojnie!
  • Odpowiedz