Wpis z mikrobloga

Pyatanie do osób posiadających multitool leathermana. Jakiego toola macie i czy jesteście z niego zadowoleni, a może wybralibyście obecnie innego gdyby przyszło do zakupu?
Osobiście nie posiadam ale się zastanawiam nad jakimś. Poniżej ankieta, wszystkie modele się nie zmieściły więc jak coś to piszcie.
Po głowie mi chodzą najbardziej skeletool (wymienne bity na plus oraz fajny wygląd taki typowy edc) lub rebar (dobry klocek i wiele narzędzi ale czy do noszenia jako edc?), a może warto dopłacić i zakupić wave?
Generalnie obecnie jako edc noszę wyłącznie folder spydefco pm2 lub crk m21-04 a do pracy w plecaku zabieram tool makity (chińszczyzna i trochę irytuje praca nim).

#noze #multitool #edc #gadzety #leatherman #narzedzia

Jakiego leathermana macie?

• Rev 5.6% (4)
  • Skeletool 9.9% (7)
  • Sidekick 4.2% (3)
  • Rebar 25.4% (18)
  • Wave 16.9% (12)
  • Surge 11.3% (8)
  • Wingman 11.3% (8)
  • Super Tool 300 7.0% (5)
  • Signal 4.2% (3)
  • Charge 4.2% (3)

Oddanych głosów: 71

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@Kwassokles chyba zależy jak się trafi bo wiele osób pisze o luzach w sidekicku a też się nad nim zastanawiałem

@Masterczulki może kiedyś wezmę, póki co nie podobają mi się ich kombinerki i ceny mają sporo większe
  • Odpowiedz
@2MSR: Mam Skeletoola CX, jestem bardzo zadowolony. Głównym narzędziem jest nóż i nie ma się co oszukiwać, jest to najczęściej wykorzystywane narzędzie, wiec otwieranie jedna ręką to duży plus. Przy okazji jest lekki. Noszę go w małej kieszonce w spodniach. Na forum knives.pl nawet mini recka moja jest, tylko zdjęcia juz wyparowały chyba.
  • Odpowiedz