@kapuczina_corki_somsiada: Twoje déjà vu świadczy o intensywnym procesie myślowym w moim mózgu. Nie ma tu miejsca na impulsywnie wpisy, wszak tytuł atencyjnej kurtyzany zobowiązuje :)
@pani_doktor_od_arszeniku: ostatnio zdumiewa mnie fakt, że wszystko, na co patrzymy to tylko piksele, nieskończone ilości kombinacji punktów i to, że ktoś potrafi te plamki ułożyć ze sobą tak, by powstało zachwycające dzieło.
EDIT: Chollera, spóźniłam się z zawołaniem ( ͡°ʖ̯͡°)
@OjciecMarek: Nie może zabraknąć naczelnego konesera twórczości pana Malcolma, a mianowicie @wezowy. Swoją drogą, poniższy komentarz wprawił mnie w niemałą zadumę, za co szczerze dziękuję ʕ•ᴥ•ʔ
@pani_doktor_od_arszeniku: Pierwotnie tamten komentarz miał wyglądać inaczej, ale byłem wtedy w dość podłym nastroju i pozwoliłem sobie na lekki emocjonalny rzyg. W każdym razie to miłe, że zapamiętałaś ʕ•ᴥ•ʔ
@OjciecMarek: jak najbardziej, chodziło o Izrael. W ogóle podobno kluczem do humoru jest element zaskoczenia. Jak na razie moje doświadczenie życiowe to potwierdza.
A z tym Malcolmem Liepke wyszło śmiesznie. Gdyby ktoś wtedy się nie
@pani_doktor_od_arszeniku: kurczę, jedyne co widzę na tym obrazie to ta wystająca farba na ręce która wygląda, jakby dziewczyna miała niesłychanie zwaskularyzowanego bicepsa
Balloons, 2017, olej na płótnie, 62 x 46 cm
#artfucksme #malarstwo #sztuka #obrazy #art
źródło: comment_1587481775wy7B9TTzTlnwOFYJqJ3Nbz.jpg
Pobierz@J-R_Cooper: Przełamuję powyższy stereotyp :)
źródło: comment_1587483051MH40mGDr2POAbsU836UShS.jpg
Pobierz@Slucham_psa_jak_gra_: Patrzymy na ten sam obraz?
źródło: comment_1587485894nIzQrcEgEj9J2zzXGIZvyt.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@OjciecMarek: Nie może zabraknąć naczelnego konesera twórczości pana Malcolma, a mianowicie @wezowy. Swoją drogą, poniższy komentarz wprawił mnie w niemałą zadumę, za co szczerze dziękuję ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: comment_1587491072JNoaDzUj4xTuuxSYGud4Io.jpg
PobierzMalcolm T. Liepke
namalował końską kitkę
źródło: comment_1587492001rKExsT0BPuXIVjrX2i7GIV.jpg
Pobierzźródło: comment_1587492158KxcG4Br79goGg2AeynLWjT.jpg
Pobierz@OjciecMarek: jak najbardziej, chodziło o Izrael. W ogóle podobno kluczem do humoru jest element zaskoczenia. Jak na razie moje doświadczenie życiowe to potwierdza.
A z tym Malcolmem Liepke wyszło śmiesznie. Gdyby ktoś wtedy się nie