Byłem sobie dziś z loszką w Decathlonie, gdyż chciała sobie wybrać ciuszki do biegania. Wchodzimy do sklepu i już od pierwszego rzutu okiem go zauważyłem - kilkuletni dzieciaczek z------------y po sklepie z gałą i drący się wniebogłosy - standard jak na Decathlon. Olałem.
Loszka wybiera ciuszki, ja oczywiście przytakuję, że tak, ładne, pasuje ci, przewiewne na pewno. Idziemy
@dzidek_nowak: @Paracelsus: Praktycznie zawsze ogumienie produkowane jest w krajach azjatyckich. Kenda najczęściej w Chinach, Wietnamie, produkty premium na Tajwanie. Dział badań i rozwoju jest za to w Stanach i to tam badają mieszanki gum, wytrzymałość opon, rodzaje bieżników i zlecają produkcje kiedy już mają wszystko opracowane. Ogólnie każda marka miała w swojej historii jakościowe wtopy po tym najczęściej zmieniają fabrykę.
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
źródło: comment_1587458964BlI18kHEYRo2GInhwUo99m.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Byłem sobie dziś z loszką w Decathlonie, gdyż chciała sobie wybrać ciuszki do biegania.
Wchodzimy do sklepu i już od pierwszego rzutu okiem go zauważyłem - kilkuletni dzieciaczek z------------y po sklepie z gałą i drący się wniebogłosy - standard jak na Decathlon. Olałem.
Loszka wybiera ciuszki, ja oczywiście przytakuję, że tak, ładne, pasuje ci, przewiewne na pewno. Idziemy