Wpis z mikrobloga

@depcioo: znaczy wiesz, jakbyś miał ogromny nadajnik 2cm od poduszki i byś tak spał dzień w dzień to może szkodliwe to promieniowanie elektromagnetyczne..
Dodam, że przepisy określają minimalne odległości od nadajników, słupów wysokiegonapięcia.

...ale lepiej wymyślić sobie jakąś pseudonaukową głupotę i foliować
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Blaw:
To niedobrze, bo widzisz, mnóstwo ludzi ma w domach telewizję cyfrową która obecnie przenosi się na inne częstotliwości....żeby zwolnić miejsce na 5G.

Więc nie wiem, może zacznijcie hejtować kablówkę ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@PanHagrid: Bardzo ogólny artykuł o wpływie pola elektromagnetycznego jest. Później Ci mogę podrzucić. To nie jest wprost o technologi 5G tylko o polu EM i częstotliwościach zbliżonych do 5G.
  • Odpowiedz
częstotliwościach zbliżonych do 5G

@DeadIy: jak bardzo zbliżonych? gdyż według mej wiedzy stwierdzono jakieś problemy przy różnicy 10^3 razy mniejszych fal niż 5G (może 10^5, nie jestem pewny)

pytałem o samo
  • Odpowiedz
@depcioo: To nie są debile, tylko ludzie pozostawieni sami sobie w odmętach internetu, nauczeni starymi czasami, że jeżeli coś jest w telewizji to najpewniej to prawda bo nikt nie dawał się wypowiadać debilom. Tak naprawdę debilami jesteśmy my, że pozwalamy takim szurom łasym na kasę i popularność funkcjonować.
  • Odpowiedz
@depcioo: foliarze i antyfoliarze niczym się od siebie nie różnią, dla jednych zródłem są filmy z zółtymi napisami a dla drugich filmy popularno-naukowe. Każdy myślący człowiek sam szuka, analizuje a nie sugeruje się to co powiedzą mu inni.
  • Odpowiedz