Wpis z mikrobloga

Każda nowość budzi lęk wśród ludzi. Taki strach przed nieznanym. Ale też nie należy ślepo wielbić wszystkie nowe technologie, ale je przede wszystkim badać i weryfikować. Dopiero po zapoznaniu się z takimi materiałami powinno się wygłaszać jakieś osądy z argumentami.
  • Odpowiedz
Ojciec mówi że jak w okolicy zakładali gazociąg 30 lat temu to ludzie strajkowali bo ich wytrują a teraz tym gazociągiem jest 5g

@czlowiekbutelka: Duża część z tych co strajkowali 30 lat temu już nie żyje, a reszta wkrótce odejdzie. Czyli jednak wytruci ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@PanHagrid:
Artykuł z WHO.
https://www.who.int/peh-emf/publications/facts/fs226/en/

Sporo odsyłaczy i trzeba doczytać sobie o konktretnych częstotliwościach, ale stanowisko WHO jest jasne. NO CONVINCING EVIDENCE. Zabawne, bo dokładnie tak samo mówiono o paleniu tytoniu jako przyczynie raka płuc. Wnioski można wysnuć jakie kto chce. Ja tam zauważyłem, że promieniowanie EM jest szkodliwe, ale w dawkach, których na codzień nie uświadczysz. Nie szukałbym tu planu zniszczenia ludzkości, ale raczej przekupstwa, żeby nie trzeba było
  • Odpowiedz
@svein: Ja j---e...wszyscy srają i podają za przykład jedno miasto podczas gdy Belgia zaczęła testować sieć 5G,tak samo jak reszta krajów xDD weźcie się nie ośmieszajcie i zaktualizujcie swoje informacje.
  • Odpowiedz