ale tak w sumie to racja. Social distancing I zamknięcie wszystkiego, a gadające głowy nie zarastają. Asystentki ich tak nie opitalają. Jak ufać takim błaznom co łamią własne zasady
@eloar: Pewnie ich fryzjerzy "pełnią obowiązki służbowe" i mogą, tak jak Kaczyński skaczący po cmentarzach ( ͡°͜ʖ͡°)
@taktoto robiłem kiedyś storny internetowe, dostaje roku nerwowego gdy wchodzę na stronę k widzę że jakiś przycisk jest kilka pikseli nie w tę stronę co trzeba
@eloar: i tak i nie. jak jesteś np. opiekunką do dziecka to idziesz do pracy opiekować się a nie socjalizować co jest zabrionione. tak samo tutaj jesteś zatrudniony na jakimś stanowisku do wizerunku jakiejś osoby i idziesz do pracy a że tam robisz to co normalny fryzjer to inna bajka, ale nie masz klientów bezpośrednich xDD
taki wygibas, ale tym pewnie argumentować mogą ( ͡°͜ʖ͡°)
@Wygrywka: nawet sobie nie wyobrażasz co ja czuję jako prawnik jak słucham o projektach sejmowych. Na grupach dla prawników wrzucają projekty ustaw i je obrzucają gownem xd
@Wygrywka: ale akurat mają rację. Zamknięcie salonów fryzjerskich to patologia. Każdy powinien iść na własne ryzyku a myślę, że fryzjerzy głupi nie są i każdy dbałby o ochronę siebie oraz innych.
@Wygrywka: Muszą siedzieć w domu to jakoś wykorzystują swój czas. Zresztą, słusznie się martwią bo stracili źródło zarobku, a prawdopodobnie wystarczyłoby tylko zwiększyć środki ostrożności.
@eloar: Pewnie ich fryzjerzy "pełnią obowiązki służbowe" i mogą, tak jak Kaczyński skaczący po cmentarzach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@raven_raven: i bardzo, #!$%@?, dobrze, że dostrzegają.
Może kiedyś coś się zmieni
tak samo tutaj jesteś zatrudniony na jakimś stanowisku do wizerunku jakiejś osoby i idziesz do pracy a że tam robisz to co normalny fryzjer to inna bajka, ale nie masz klientów bezpośrednich xDD
taki wygibas, ale tym pewnie argumentować mogą ( ͡° ͜ʖ ͡°)