Wpis z mikrobloga

@noitakto: ok tylko że od przyszłego prezydenta wymaga się jednak pewnego wyczucia sytuacji i co wypada a co nie, gdybym ja kandydował to starałabym się uważać na każde słowo wypowiedziane. Ludzie łapią takie rzeczy. Kaczorowi dużo można zarzucić ale on niewiele miał jakiś fuck upow w wypowiedziach , Duda to samo. Kidawa co chwila coś jebnie a to przejęzyczenie z respiratora mi, teraz to. Eh
  • Odpowiedz
@Thronstahl: mnie w ostatnim czasie Kidawa-Błońska rozwaliła, gdy powiedziała na mównicy sejmowej:

Chciałam powiedzieć, że jestem przeciwniczką aborcji, ale jestem też przeciwniczką odbierania kobietom praw i zaostrzania tej ustawy

Geniuszka, ble, Jestem za, a nawet przeciw!
  • Odpowiedz
@wasted widziałem wiele filmików bądź artykułów na temat bitwy pod Grunwaldem ale nigdy nie słyszałem informacji żeby po stronie zakonu walczyła Polska szlachta czy nawet najemnicy xD
  • Odpowiedz
@KubaGrom bardzo możliwe i nie ma nic w tym dziwnego tylko takich rzeczy nie powinno się mówić publicznie to tak jakby powiedzieć że moi krewni walczyli pomiędzy sobą we wrześniu 39 roku xd
  • Odpowiedz
Tylko typowego polskiego ciula jest w stanie rozsierdzić historia o Grunwaldzie. Ja j---e. O GRUNWALDZIE. Jesteście chorzy tam na prawicy.

@noitakto: I dlatego jako pierwsze ten cytat wypromowało lewicowe Liberte! śmiejąc się z Kidawy xDDD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Kleki_Petra:

Bronisław

Fakt, że pytanie było podpuchą wyłącznie pod to żeby się na nim wyłożył, ale a) skracanie reakcji na tą odpowiedź do 'hehe gupie p*laczki nie poznały się na jego geniuszu' _trochę_ pokazuje niezrozumienie czemu PO przegrało wygrane wybory w 2015 (i zalatuje fanatycznym kucem), b) mógł wybrnąć z tego lepiej, ale wybrał złapanie prymitywnej zarzutki i upadek twarzą w dół
  • Odpowiedz