Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +591
bibi__ +263
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Zamieszkaliśmy razem jakieś pół roku temu. Na początku sielanka, a później coraz gorzej. Kiedy się staram, nie docenia tego. Jak przestaję robić cokolwiek - ma pretekst do kłótni. Nie pamiętam kiedy ostatnio był tydzień, żeby było normalnie. Cały czas coś nie tak. Albo niewyspana, albo zła przez pracę, albo coś ją boli, albo coś nie pasuje, a czasem po prostu nie chce rozmawiać i chyba sama nie wie co jej nie pasuje. Wysryw #gorzkiezale, bo nawet nie mam komu się wygadać.
Mimo wszystko Mireczki, Wesołych Świąt Wam życzę!
#zalesie #feels #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
I jaka była jej reakcja?
Komentarz usunięty przez moderatora
@Martuchna69: Ehhh baby, no tak bo op to jakaś zabawka znudził się i elo szukamy następnego. Jak jest problem to sie rozmawia i rozchodzi
@quwer: depresja jest okropnym oszustem. To demon, który sprawia że ciągle jesteś w trybie przetrwania. Przez to jesteś wiecznie zmęczony, na granicy wytrzymałości, łatwo wpaść w totalny dół w którym nic ci się nie chce. To wszystko sprawia że jesteś raczej egoistą, bo tego
@s__n: zostaw ja, szkoda życia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Ja ze swoim różowym nieraz mamy ciche dni czy tygodnie. Raz na jakiś czas każdy ma zły okres. Trochę na siebie pokrzyczymy i dalej jest dobrze. Niezależnie od wszystkiego nam zależy na sobie.