Aktywne Wpisy

mirko_anonim +4
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +144
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Popieram zakazy wstępu do parków, lasów, bo słucham fachowców, lekarzy z różnych krajów (Włochy, Francja, UK). Zrozumcie, ze chodzi o to, że jesli każdy by myslał jak wy, że przecież jak sam sobie pójdę do parku, sam pobiegam to nic sie nie stanie, to będzie tłum, bo każdy pomyśli, że jest tym płatkiem śniegu, który jednak może. Opiera sie to na tym, ze jesteście egoistami. Ale fajnie, jest pusto, mogę pobiegać, jest pusto, dzięki ludziom, którzy myślą, sami by wyszli, ale potrafią schować swój egoizm. Dlatego tylko całkowity zakaz może przynieść jako takie pustki, bo jeśli zostawimy to ludziom to na 100% będą tłumy, bo każdy myśli, ze jest wyjątkowy. Widac to było doskonale jak ulice były puste a parki pełne, każdy myslący, że jest wielce oryginalny wpadł na ten sam pomysł. Polecam ten film lekarza z UK https://www.youtube.com/watch?v=ofSLpDQx1bA #epidemia
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
Prawie jak w Sopocie w szczycie sezonu.
Z 5 lat chodze w jedno miejsce i zazwyczaj mijalo sie tam 3 osoby przez caly dzien. Po ogloszeniu pierwszych zakazow byly jakies 2°c i srodek tygodnia, a tam co chwile mijaly sie grupy po 5 osob, ludzie stawiali 10 aut przy wejsciu, stare baby z kijkami chodzily w grupach i kaszlaly XD Normalnie cyrk a bylo k------o zimno