Wpis z mikrobloga

Wołam plusujacych ten wpis https://www.wykop.pl/wpis/48604515 . Nie wybuchło przy otwarciu. Zupełnie normalnie jak każde inne piwo. Pachnie nieco karmelem, smakuje dość.. Byle jak. Napewno lepiej niż swierzy fox. Postanowilem wypić całe, przy okazji obiadku. Plusujacych zawolam do relacji z rzygania. W komentarzu kilka zdjec.
Pobierz
źródło: comment_1586355297UJxB8cSHhTtBwSgxycfYB3.jpg
  • 19
@Pangia oczywiście że prościej, i zrobić, ale mam malowanie dzisiaj (w kuchni )i jeszcze dziecko lata pod nogami, i nie mam ani czasu ani chęci stać dodatkowo przy patelni i garnczku. Dziecko swoje żarcie i tak ma, żona zje w pracy a ja nie mam czasu. Wystarczy wytłumaczenie?
@vanzs nie pamiętam, poniżej 10zl, ale tam mam. Jeszcze pedalski napis przystojny ale zajęty z drugiej strony. Chyba 7zl o ile mnie pamięć nie myli
@Rumeq: Kiedyś wypiłem półtoralitrowego grolscha który stał u kumpla na szafie i się kurzył, w tamtym momencie był przeterminowany ponad trzy lata, następnego dnia mnie trochę przeczyściło i tyle, będziesz żył xD
Zastanawia mnie czemu smakował lepiej niż swierzy. Może dlatego ze perła była wtedy producentem a teraz van pur?