Wpis z mikrobloga

@wolfKida: Jaka jest w tym logika?
Wiele osób ma przesrane życie. Sam też nie mam kolorowa ale nawet przemyśl mi nie przychodzi robić sobie ból by było chyba jeszcze gorzej.
Nie no zajebiście boli mnie głowa to jebne się w brzuch i będzie w pyte xD

Jak ślady się zagoiły to myślę że ta osoba coś przeszła i sobie poradziła ale jak ktoś ma 20+ i dalej takie sobie coś robi
@wolfKida: Jak stare blizny, a teraz już się wyleczyłaś to spoko, mi by nie przeszkadzały. Znajoma była z gościem niestabilnym, miał różne fobie i zaburzenia, żaden tam agresywny żonobijca. Starała się rozdzielić to jaki jest, od jego choroby, długo wytrzymała, potem on sobie zaczął wkręcać że nie potrzebuje leczenia, ani terapii ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)
@wolfKida: Mnie osobiście nie robiłoby to wielkiej różnicy (a jestem trochę wybredny). Zwyczajnie nie zwracam jakiejś szczególnej uwagi na uda. Ktoś miał jakiś cięższy moment w życiu? A kto go nie ma - ktoś napisze patologia. Ja napiszę - często taka osoba jest na tyle wrażliwa (w dobrym znaczeniu tego słowa), na tyle potrafi wczuć się w skórę innych ludzi, że zwyczajnie może ją to przerastać. Może odkryła jak niewielkim, nic
@wolfKida: znałem dwie laski które się cięły, obydwie były na swój sposób jebnięte, ale to chyba jak każdy człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°) w każdym razie każdy przypadek powinno traktować się indywidualnie i nie kategoryzować, ale jest to pewien znak ostrzegawczy